Obavezno pročitajte

Nasmejaće vas do suza: Urnebesno plavušino pismo sinu!

Ovo duhovita majčina poruka postala je pravi hit na internetu
Zanimljivosti
11:36h Autor:
Nasmejaće vas do suza: Urnebesno plavušino pismo sinu!
Foto: Shutterstock

Dragi sine!

Pišem ti ovo pismo kako bi znao da ti pišem. Ako ga dobiješ, znači da je dobro stiglo. A ako ga ne primiš, javi mi pa ću ponovno da ga pošaljem.

Pre neki dan tvoj otac je pročitao u novinama kako je statistički utvrđeno da se najviše saobraćajnih nesreća dešava jedan kilometar od kuće. Zato smo se mi od kuće preselili malo dalje. Nova kuća je prekrasna, imamo čak i veš mašinu, samo s njom nešto nije u redu. Juče sam stavila veš da se opere, povukla vodu, i veš je nestao.

Sve ribe nose jaja, a ruske čak i kavijar: Dečiji biseri koji će vam ulepšati dan!

Kod nas je jako ružno vreme. Prošle nedelje je dva puta padala kiša. Prvi put tri dana, drugi put četiri. Pisao si da ti pošaljemo zimski kaput, onaj s metalnom dugmadi. Stric je smatrao da će to jako da optereti paket, pa smo zahvaljujući njegovom savetu skinuli dugmad s kaputa i stavili ih u džep.

Pre osam dana konačno smo sahranili dedu. Našli smo ga kad smo čistili kuću. Bio je u ormaru i to otkad smo igrali žmirke i on pobedio. Pre nekoliko dana eksplodirala nam je plinska boca. Mene i tvog oca eksplozija je kroz prozor izbacila na ulicu. Kakav je to osećaj bio, nakon toliko godina, ponovo s mužem izaći.

Inače, tvoj tata je dobio novi posao. Jako je ponosan na njega, ima pod sobom oko petsto ljudi. Na gradskom groblju održava travnjak.

Obožavana kraljica komedije: Najsmešnije scene Seke Sablić! (VIDEO)

Tvoja sestra Julija, ona koja se udala za svog muža, napokon je rodila. Ne znamo još pol deteta, tako da ne mogu da ti javim da li si postao ujak ili ujna. Ako bude devojčica, Julija je rekla da će se zvati po meni. Malo glupim mi se čini da svoje dete zove mama.

Tvoj rođak Pera se oženio. Žena mu je devica, pa po ceo dan kleči pred njom i moli. Već duže vreme ne viđamo ujaka Isidora, to je znaš onaj koji je umro prošle godine.

Joj, sad moram da ti ispričam kakvu je glupost napravio tvoj bratanac Miroslav, kada nas je prošlog vikenda vozio na izlet. Zaključao je auto, a ključeve zaboravio u njemu. Morao je da ide kući po duplikat ključeva da bi nas otključao i pustio iz automobila. Katastrofa!

Biseri voditelja koji će vas nasmejati do suza: Napiši da niko ne čuje!

I to bi bilo sve za danas. Neću da ti napišem našu novu adresu jer ne znam koja je. Ovi što su u kući živeli pre nas odneli su čak i kućni broj sa zida kuće. Ako vidiš Margaretu, puno je pozdravi, a ako je ne vidiš nemoj ništa da joj govoriš. Puno te voli tvoja mama!

P.S. Htela sam da ti pošaljem nešto para, ali sam već zatvorila kovertu. Možda drugi put.

Plakaćete od smeha: Besmisleni tekstovi domaćih pesama!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs