Oštroumni, znatiželjni, inteligentni

Briljantni umovi, niko ne može da ih prevari: Blago vama ako ste među ova tri znaka!

Nijedan znak horoskopa nije toliko pronicljiv i intuitivan kao Škorpija
Zanimljivosti 07.08.2015. - 13:25h Autor: srbijadanas.rs
Foto: Shutterstock

Biti pametan nije samo stvar inteligencije. I izuzetno pametni ljudi su skloni trenucima gluposti, ali većinu vremena oni imaju tendenciju da deluju pametnije.

 

1. Blizanci

 

Još od malih nogu vole da istražuju i ispituju. Vrlo su radoznale prirode pa ih zanima mnogo stvari iz različitih oblasti, iako su najčešće naklonjeni umetnosti. Veoma su inteligentni pa otuda i proizlazi njihova duhovitost i dovitljivost.

 

Iz tog razloga uvek su okruženi ljudima sa kojima mogu voditi konstruktivne razgovore, a takođe traže inteligentnog partnera sa kojom će moći da pričaju o svemu jer ih prazne priče ne ispunjavaju.

 

Povećajte koeficijent inteligencije: 3 vrste namirnica koje jačaju kapacitet i rad mozga!

 

 

2. Škorpija

 

Nijedan znak horoskopa nije toliko pronicljiv i intuitivan kao Škorpija. Gotovo da ne postoji stvar u koju njihov prodorni pogled i naglašeno šesto čulo ne bi mogli da prodru.

 

Oni uvek i teže da u svemu osete dubinu, da zagrebu ispod površine i uvide pravi smisao. Njima ne pokušavajte da manipulišete jer su oni ti koji to rade, a vrlo lako provale tuđe namere.

 

Rođeni za šefovanje i velike karijere: Dva najuspešnija znaka u celom Zodijaku!

 

 

3. Strelac

 

Vihorne i radoznale prirode poput Strelčeva uvek imaju potrebu da saznaju više i deluju često prilično neozbiljno. Međutim, oni su i te kako pronicljivi i dobro znaju da procene situaciju. Veoma su društveni i znaju kako da postupaju sa ljudima.

 

Nije im problem da već na prvu loptu pridobiju simpatije kada se nađu u novom društvu, a takođe i da dobro procene kakav je ko. Među pripadnicima ovog znaka ima dosta naučnika, a matematika i uopšte prirodne nauke su im jača strana. Vole da ulažu u sebe i svoj intelekt tokom celog života.

 

Fatalne lepotice Zodijaka: Ovih 5 dama svet bacaju pod noge! Da li ste na spisku?

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...