Astrologija otkriva

Fatalne lepotice Zodijaka: Ovih 5 dama svet bacaju pod noge! Da li ste na spisku?

Škorpije vole da se doteruju, ali njihov istančan ukus nikada neće dozvoliti da u tome i omanu
Zanimljivosti
18:24h
Fatalne lepotice Zodijaka: Ovih 5 dama svet bacaju pod noge! Da li ste na spisku?
Foto: Shutterstock

Svaka žena je lepa na svoj način, bilo da je u pitanju čisto fizička lepota ili harizma i pozitivna energija koja je čini privlačnom i neodoljivom.

Ali, prema stručnjacima iz oblasti astrologije, ovih 5 pripadnica nežnijeg pola, koje su rođene u određenim znakovima, definitinvno pobeđuju kada je u pitanju lepota, seksepil i magnetna privlačnost!

Ovan

Ovnovi su sportske građe, deluju snažno i imaju izražene crte lica. Crte lica koje se teško zaboravljaju. Često ćete biti u prilici da upoznate markantku crnku, tamnoputastu lepoticu svetih očiju ili naizgled sasvim obično rečeno, prelepu brinetu savršenog stasa. Njihov izgled je u skladu sa snažnom i energičnom ličnošću karakterističnom za ovaj znak, a njihova svilenkasta koža potrudiće se da svaki dodir ove lepotice zauvek ostane duboko urezan u vašem sećanju.

Kakvi su kad popiju: Rak plače, sa Vodolijom sve ode dođavola!

Lav

Snažne, graciozne i često sportske građe, Lavice plene bez kompromisa. Nećete puno vremena potrošiti u potrazi za Lavicom divno izvajanih nogu, čiji izgled i držanje ostavljaju bez teksta. Vole da se oblače moderno i da se doteruju, a ponekad u tome i uživaju. Lavicama možemo pripisati mnogo talenata, a bez lažne skromnosti, prirodna lepota i šarm nikada ne prestaju da zadivljuju muškarce. Ako mislte da je ovde reč o prosečnoj lepoti, prevarii ste se! Njih ćete lako prepoznati među mnogima, jer pored pomenute lepote njihov stil oblačenja i života uopšte gotovo nikada nije kliše!

Određuju vašu sudbinu i buduće događaje: Tajne stepena Zodijaka!

Škorpija

Čak i kada su mršave, Škorpije su prilično jake konstitucije. Dobre noge, šira ramena, upečatljivo lice sa senzualnim usnama i prodornim očima, neretko krase ove dame. Pripadnice ovog znaka najčešće imaju prelepu smeđu i gustu kosu. Škorpije vole da se doteruju, ali njihov istančan ukus nikada neće dozvoliti da u tome i omanu. Kada reši da vas osvoji, Škorpija će svoj otrov servirati tako da ćete ga sa slašću popiti! Njihova lepota je uvek iznad proseka, a pored muškaraca obožavaju ih i deca. Srećan je čovek koga Škopija zavoli iskreno.

Strelac

Dame u znaku Strelca su najzgodnije u celom zodijaku. Prosečne visine, sportske građe, ove lepotice kao da imaju prirodan talenat da se ističu. Čsto imaju lepo i pomalo duguljasto lice, visoko čelo i izražene svetle oči. Vole da se oblače sportski i jednostavno, ali kada treba da se predstave u punom sjaju uradiće to na pravi način i sa odmerenom dozom lucidnosti. Uvek originalne u nastupu, lako će vam ukrasti pažnju. Kada su u provodu, neće vam puno trebati da ih primetite u gomili lepotica, jer njihova lepota i šarm dolaze do izražaja kada se dobro osećaju.

Rođeni za šefovanje i velike karijere: Dva najuspešnija znaka u celom Zodijaku!

Vodolija

Otrov se drži u malim bočicama. Vodolije su obično srednje visine ili niske. Imaju prelepo zaobljeno lice i svetliji ten. Obično imaju manje šake i stopala, ali lepe izvajane noge. Oči su im nežne, a pogled bistar i iskren. Imaju lepe i meke, krupne usne. Vodolije ne pridaju prevelik značaj odeći, one znaju da kada pred svog izabranika stanu nage, niko tu neće razmišljati o odeći. Vodolije su često prirodno obdarene ženskim atributima i ostavljaju suprotni pol bez daha.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs