Provokativne, a pristojne

Privlače sve muške poglede: 3 sasvim obične, ali neodoljive odevne kombinacije! (FOTO)

Ako ne volite previše jednostavno odevanje, dodajte kombinaciji lični pečat kroz modne detalje
Moda
17:04h Autor:
Privlače sve muške poglede: 3 sasvim obične, ali neodoljive odevne kombinacije! (FOTO)
Foto: Profimedia

Mnoge žene misle da izgledaju seksi samo onda kada obuku usku ili ultrakratku haljinu, istaknu dekolte i popunu se na visoke štikle. Netačno!

Postoje tri odevne kombinacije koje su potpuno pristojne i prikladne za svaku priliku. Uz to su i veoma udobne, a što je mnogim ženama takođe važno, privlače sve muške poglede!

Odaberite neku od ove tri i sigurno ćete biti primećeni.

1.Obična bela majica i farmerke

Da bi ova kombinacija izgledala neodoljivo i da bi istakla sve ono najlepše na vašem telu, odaberite belu majicu koja nije previše uska, ali ni previše široka. Uz nju obucite farmerke koje pristaju vašem obliku tela i sigurno nećete pogrešiti! Ako ne volite previše jednostavno odevanje, dodajte kombinaciji lični pečat kroz modne detalje. Na primer, oko vrata stavite šarenu maramu ili upadljivu ogrlicu. Budite sigurni - muškarci obožavaju sasvim običnu odeću na ženi!

Ovako odevena žena privlači pažnju muškaraca - Top 5 seksi modela!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

2. Poslovna dama

Ako volite izazovniju odeću, odlučite se za pencil suknju, modernu košulju i potpetice. Ali, muškarci vole da vide i ženu u pantalonama i sakou, jer im je žena koja odaje utisak nezavisne i inteligentne dame vrlo seksi. Samo je važno da odaberete pravi kroj pantalona i strukiran sako koji lepo prati vašu figuru. Tokom leta birajte lagane košuljice sa modernim printom.

5 pravila oblačenja za dame sa oblinama! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

3. Lepršava haljina

Slatka, udobna haljina koja svakoj ženi daje dozu misterioznosti nikada nije loš izbor! Kroj je savršen za baš svaku priliku, a takav je da pokriva sasvim dovoljno i ostavlja muškarčevoj mašti da se pita šta se ispod nje krije.

Pravac kupovina i osvojite svog muškarca!

Formula odevanja posle 40-e: Modni saveti za svaku ženu! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs