Horoskop predviđa

Astrolozi upozoravaju: Koji znak treba da se čuva zloćudne bolesti!

Još stari Egipćani su bolest, koju danas znamo pod imenom kancer, nazvali "rakova bolest" a upravo zbog toga što je najviše bila zastupljena kod osoba rođenih u ovom znaku
Zanimljivosti 09.06.2015. - 17:13h
Foto: Shutterstock

Danas znamo da u telu imamo kancerogene ćelije, ali ne obolevamo svi. Koji organ će oboleti i da li će doći do toga, može se videti u horoskopu.

 

Dakle, prvo upozorenje će dati planeta Saturn i znak u kome se nalazi. S obzirom na to da svaki znak vlada određenim organom, ovo je početna pozicija koja daje informaciju odakle bolest može da krene. Pošto svi u svojim natalnim kartama imamo Saturn u nekom znaku, a ne obolevamo svi od ove opake bolesti, to znači da ova planeta mora da pokaže još nešto i da u celu sliku mora da se uključi još neka planeta. Dakle, prvi i najvažniji signal predispozicije daju aspekti Saturna s Mesecom, Jupiterom ili Venerom. Znak u kome se nalaze aspektirane planete opisuje preko kojih organa bolest napreduje.

 

Blud i razvrat: Horoskop predvideo skandalozan život princeze Margarete! (FOTO)

 

Problematični aspekt

i

 

Ako se u horoskopu pojave problematični aspekti i to uključeni u šesto ili 12. polje (akutne i hronične bolesti) onda se može sa sigurnošću tvrditi da će se osoba suočiti sa velikim zdravstvenim problemima.

 

A ako su aspekti prisutni, ali nisu aktivirana ova polja, to znači da osoba može, ali i ne mora da dođe u takvu situaciju, sve će zavisiti od životnog stila i preventive.

 

Ako je Saturn loše aspektovan s Mesecom to ukazuje na stomak, matericu, jajnik, limfne žlezde. Ovaj aspekt jače utiče na žene nego muškarce, često je prisutan u grupacijama (naseljima) kada više ljudi oboleva. Kad je loše aspektovan s Venerom ugrožava dojke, okrugle i parne organe, kožu, usta i polne organe. Osoba pre oboljevanja može biti sklona gojenju i slabom kretanju.

 

Loš položaj Venere ukazuje na taloženje toksina u masnim ćelijama.

 

Večiti horoskop: Blizanci će završiti u ludnici, Jarac zauvek sam!

 

Ako je loše aspektovan Jupiter, loš i usporen rad jetre može prouzrokovati zloćudnu bolest, osim ovog organa, ugroženi su i pankreas i krv.

 

Pored ovoga, nekada ključnu informaciju daje znak u kome se dominantno odigrava nepovoljan aspekt, pa po tome delimo: Ovan - glava, Bik - grlo, štitna žlezda, Blizanci - pluća, Rak - želudac, stomak, Devica - stomak, creva, Vaga - bubrezi, koža, Škorpija - genitalni organi, bešika, debelo crevo, Strelac - jetra, pankreas, žuč, krv, Jarac - kosti ili bolest nastupa u dubokoj starosti, Vodolija - mozak, Ribe - podmuklo i nepoznato poreklo bolesti ili jetra.

 

Smatra se da od raka obolevaju vodeni i zemljani znaci, a vazdušni i vatreni manje. Veruje se da ova bolest ne napada tipove koji u svom horoskopu imaju naglašeno Sunce (ili znak Lava). Ipak, bez obzira na navedene podele, treba imati na umu da je svaki horoskop različit i nosi energiju jedinstvenu i neponovljivu. Da li će se neko sigurno razboleti ili da li je neko baš stopostotno zaštićen pokazaće i ostale planete u horoskopu. Zbog toga, ovakva tumačenja treba uzeti samo kao upozorenje, nikako kao krajnju prognozu i dijagnozu.

 

Uzrok raka otkriven još pre 92 godine: Nobelovac dao objašnjenje i način zaštite!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...