Zabavite se

Koje vas drvo posebno privlači: Otkrijte više o sebi i kakva je vaša životna misija!

Ukoliko vas neko drvo posebno privlači, pogledajte šta bi to moglo da znači, otkrijte nešto više o svojim osobinama i karakteru i kakva je vaša misija u životu
Zanimljivosti 21.05.2015. - 15:32h
Foto: Profimedia

Koje drvo vas posebno privlači? Razmislite malo, pa odaberite jedno od ponuđenih, otkrijte više o sebi i kakva je vaša životna misija...

 

Jabuka
Vi ste dobra kombinacija duhovne i fizičke lepote. Ako vas jabuka privlači, krasi vas poštenje i trezveno razmišljanje, ali trebalo bi da uklonite sve suvišne stvari i sklonite se od osoba koje vas opterećuju. Skupite hrabrost i krenite ka novim izazovima.

 

Horoskop po ciganskim kartama: Ribe očekuje svadba, Rakovima preti bolest!

 

Trešnja


Vi ste dete sreće, privlače vas lepe stvari, kao i vi njih. Uživate u životu i mirno sazrevate iz pupoljka u bogato i ukusno voće. Svaki dan živite kao da je najbolji i izvlačite maksimum iz svake situacije.

 

Breza
Ovaj neprikosnoveni simbol lepote predstavlja novi početak, obnavljanje i pročišćenje. Ukoliko vam je breza najprivlačnija među drvećem, to znači da je vreme da okrenete novi list u životu, da obnovite energiju, ozdravite i stvorite sve što želite. Odbacite loše navike, stara uverenja, i otkrijte ponovo sebe.

 

Pogledajte u dlan: Leva šaka otkriva budućnost, desna prošlost!

 

Brest


Drevni simbol prijateljstva, porodice i tradicionalnih vrednosti, takođe predstavlja i ratnika. Vi ste odani najbližima i uvek ostvarujete ono što želite, čak i kada se čini da je svaka nada izgubljena. Nikada ne odustajete, zato uvek na kraju izlazite kao pobednik.

 

Jasen
Predstavlja mudrost i moć, koja se stiče kroz odricanje i borbu. Ako vam je ovo drvo omiljeno, ne ograničavajte sebe već budite ambiciozniji. Sledite intuiciju i to će vam pomoći da napredujete u životu i proširite vidike. Sposobni ste da iznesete promene i prevaziđete sve prepreke na putu.

 

Ovo su tri najveća baksuza u celom Zodijaku: Da li ste na spisku?

 

Čempres


Asocira na samoću, odricanje i tugu. Onima koji ga najviše vole šalje poruku: zbog čega se žrtvujete i od čega odustajete? Vratite se korak unazad i preispitajte šta se zapravo događa. Svako ima pravo na sreću, zato izaberite put koji vodi ka njoj, umesto da budete "čuvar" drugima.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...