U šoljici je istina

Da li imate stila: Omiljena kafa vas odaje!

Da li ste originalni, klasični ili umetnički raspoloženi – otkrijte pomoću šoljice ovog omiljenog toplog (ili hladnog) napitka
Zanimljivosti 12.03.2015. - 20:02h Autor: gloria.hr
Foto: Thinkstock

Dve omiljene stvari mnogih žena su jutarnja kafa i pomno osmišljena modna kombinacija. Ako spojite te dve stvari, videćete kako se savršeno dopunjuju i mnogo govore o osobi koja iza njih stoji. Vaša šoljica kafe mnogo govori i o vašem stavu prema modi. Da li ste originalni, klasični ili umetnički raspoloženi – otkrijte pomoću šoljice ovog omiljenog toplog (ili hladnog) napitka.

 

Smršajte pomoću kafe sa puterom: Novi trend za manje kilograma i bolju koncentraciju! (VIDEO)

 

Crna kava – minimalizam

 

Osobe koje naručuju običnu crnu kafu su sklone minimalizmu i jednostavnom i uglađenom stilu. Ormar im je pun neutralnih boja i vrlo uspešno i često kombinuju crne i bele odevne komade.

 

Kafa s mlekom – klasično i u trendu

 

Kafu s mlekom naručiće osoba u čijem ormaru prevladavaju farmerke, pleteni komadi i obične majice. Lako i često kombinuju stilove, ali ne preteruju u orginalnosti i individualnom pristupu modi.

 

Espreso – originalni stil

 

Upečatljivi modni detalji, unikatni odevni predmeti i neustrašiv smisao za kombinovanje stoje iza osobe koja voli kratki i crni espreso.

 

7 grešaka koje nijedna dama od stila ne pravi: Previše nakita, nošenje isključivo markirane odeće

 

Ledena kafa – trendseterke

 

Uvek su u potrazi za novim modernim komadima krojenima po poslednjim trendovima. Ulaganje u klasične komade smatraju dosadnim, pa se raduju promenama i modnim revijama.

 

Savršena ledena kafa za opušteno popodne: 3 neobična recepta za potpuni užitak

 

Kapućino – klasičarke

 

Klasično i sofisticirano, bez prevelike filozofije i potrebe za isticanjem. Ormar im je najčešće pun klasičnih komada koje planiraju da imaju – zauvek.

 

Kafa s mlekom i puno pene – umetnička duša

 

Ormar osobe koja pije kafu s puno pene je pun šarolikih i originalnih odevnih predmeta koji se pomno kombinuju i usklađuju sa situacijom, mestom izlaska i kojekakvim drugim, naizgled nebitnim, kriterijumima.

 

Vaša omiljena kafa otkriva koji ste tip ličnosti!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...