Astrologija otkriva

Mesečev horoskop do 8. marta: Vodolije i Vage, spremite se za novu ljubav!

Ovnu i Lavu podrška okoline otvoriće poslovne mogućnosti, dok će Vodolija i Vaga pomoću ljubavi ponovo otkriviti radost življenja
Zanimljivosti
09:04h
Mesečev horoskop do 8. marta: Vodolije i Vage, spremite se za novu ljubav!
Foto: Shutterstock

Druga mesečeva četvrt u Škorpiji, 12. februara 2015. godine, podstaknuće nas da uložimo svu svoju energiju i strast kako bi se stvari odvijale upravo onako kako smo zamislili. Nismo spremni na poraz, a ponekad ni na prihvatanje stvarnosti. Škorpija, Ribe i Rak više će postići ako popuste i pristanu na kompromis. Međutim Bik, Vodolija i Lav bi trebalo čvrsto da istraju u svojim stavovima.

S mladim mesecom u Ribama 18. februara zaplovićemo unutrašnjim svetom uz pomoć muzike, meditacije i ljubavi. Prepustite se sanjarenjima jer iz njih izviru ideje koje će vas povesti u novi krug stvaranja. Dopustite osećanjima da zavladaju, da vas pročiste i nadahnu.

Ovo su tri najveća baksuza u celom zodijaku - Da li ste na spisku, saznajte OVDE.

Ribe, Rak i Škorpija se najbolje snalaze s probuđenim osećanjima, a Devica, Jarac i Bik su nestrpljivi u želji da pokrenu stvari, uzbuđeni novim idejama. Strelac i Blizanci su neodlučni i pomalo zbunjeni, oprezno traže pravi put. Vaga i Lav se prepuštaju vođstvu drugih, a Ovan i Vodolija su usmereni na sebe, pomalo nedruželjubivi i nesigurni.

Dok je energija mladog meseca bila u Ribama bili smo vođeni srcem. S prvom mesečevom četvrti u Blizancima (25. februara) pokušajmo da razmislimo o onome što radimo. Sada ćemo se lakše pribrati. Pozitivni pomaci u svemu što rade ohrabriće Blizance i Strelca, Devicu i Ribe, a osećaj da je život dobar pojačava njihove želje u poslu i ljubavi. Ovnu i Lavu podrška okoline otvoriće poslovne mogućnosti. Vodolija i Vaga pomoću ljubavi ponovo otkrivaju radost življenja.

Rak je mag za kladionicu, Blizanci, ne nadajte se lakoj zaradi - Srećno na lutriji!

Uštap u Devici 5. marta pokazuje nam kako se prizemljiti, povezati s telom i čulima. Vreme je da počnete da vežbate, pažljivije birate hranu i posvetite se sebi. Zastanite, odvojite vreme za jednostavna iskustva. Sve što radite pokušajte da radite svesno, odmereno i polako. Devica, Jarac i Bik se mogu efikasno posvetiti dijetama, ulepšavanju i svakovrsnom radu na sebi.

Rak, Škorpija i Ribe su najpredaniji polaznici radionica. Birajte one na kojima radite telom! Blizanci i Strelac naučiće da rešenje mnogih problema dolazi kad smireno analiziraju svoje potrebe i mogućnosti. Nije im lako da uspore, ali samo unutrašnji mir će im doneti prave spoznaje. Ovan i Lav, Vodolija i Vaga će nerado priznati da bi mogli nešto da promeniti na sebi, ipak, to je put prema uspehu.

Horoskop i laganje - Škorpije su najveći lažovi!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs