Genijalna ideja

Neviđena akcija Zoo vrta za Dan zaljubljenih: Usvojite škorpiju ili bubašvabu i promenite lošu karmu

Ova stvorenja su agresivna, aktivna i noćne ptice. Kao i vaš bedni bivši, najčešće se mogu pronaći u mračnim rupama gde kopaju razgranate tunele ili pećine - šaljivo su rekli iz Zoo vrta
Zanimljivosti
18:12h
Neviđena akcija Zoo vrta za Dan zaljubljenih: Usvojite škorpiju ili bubašvabu i promenite lošu karmu
Foto: Shutterstock

Raskinuli ste i sada se osećate odbačeno? Zoološki vrt u San Francisku nudi vam šansu da za Dan zaljubljenih "usvojite" siktavu bubašvabu ili ogromnu škorpiju u čast tog "specijalnog" bivšeg!

Zoo vrt na ovaj način pažnju javnosti usmerava na svoje manje privlačne stanovnike i korisnike programa Usvoji životinju, kojim se uglavnom prikuplja novac za brigu o simpatičnim stvorenjima poput pingvina ili pandi - prenosi AP.

OVDE pogledajte prvu pandinu igru na snegu koja će vas oduševiti - Ima li iko srećniji od njega?! (VIDEO)

"Ova stvorenja su agresivna, aktivna i noćne ptice. Kao i vaš bedni bivši, najčešće se mogu pronaći u mračnim rupama gde kopaju razgranate tunele ili pećine" - navodi se na promo strani pustinjske škorpije.

"A kao što i znate-već-ko, kada odgovarajuća "žrtva" dođe, škorpija je kleštima zgrabi i izbode plen...Šarmantno".

Za 50 dolara i više, donator može da "usvoji škorpiju", a zoo vrt će osobi koja je inspirisala usvajanje poslati sertifikat i plišanu verziju ove životinje. Bubašvaba koju zoo vrt reklamira kao "ljubavni otpad" košta 25 dolara.

"Uz nešto sreće, ova darežljiva donacija će promeniti vašu lošu ljubavnu karmu tako da više nikada nećete sresti bubašvabu" - poručuje zoo vrt.

Kako da se udate u 2015. godini - Muškarci žele tačno određen tip dame! Više saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs