Deda Mraz zaista postoji

Božićno čudo: Šetala sa ćerkicom, a nepoznati muškarac joj dao kovertu punu para! (FOTO)

Prateći uputstvo nepoznatog muškarca da ne otvara kovertu dok joj se on ne izgubi iz vida, Kejli je sačekala da se on "stopi" sa masom koja je kupovala u obližnjem tržnom centru. Međutim, kada je otvorila kovertu nije mogla da veruje svojim očima
Zanimljivosti
20:30h Autor:
Božićno čudo: Šetala sa ćerkicom, a nepoznati muškarac joj dao kovertu punu para! (FOTO)
Foto: Facebook / Kayleigh.moran.965

Kada je Kejli Moran prošlog četvrtka šetala sa ćerkicom i dobila kovertu od starijeg muškarca, pretpostavila je da je u pitanju neka humanitarna akcija u pitanju, a sačekalo ju je ogromno iznenađenje!

Prateći uputstvo

nepoznatog muškarca da ne otvara kovertu dok joj se on ne izgubi iz vida, Kejli je sačekala da se on "stopi" sa masom koja je kupovala u obližnjem tržnom centru u Mančesteru. Međutim, kada je otvorila kovertu nije mogla da veruje svojim očima - tamo je bilo uredno zapakovano 200 funti (oko 250 evra)!

Najbolji božićni poklon - beskućnik joj dao poslednje pare za prevoz, ona mu se i te kako odužila!

Kejli uopšte ne zna ko je ovaj tajanstveni Deda Mraz, ali mu je jako zahvalna i kaže da će novac da iskoristi kako bi posetila majku za božićne praznike i jednim delom platila nadgrobni spomenik za svoju baku, piše Daily Mail.

"Ne mogu da verujem da neko može da bude toliko dobar. Ovo mi mnogo znači i volela bih da mogu da se zahvalim ovoj osobi. U pitanju je stariji muškarac, od oko 70 godina. Nikada ga ranije nisam videla, niti sam primetila da je ikome drugom dao nešto", objašnjava Kejli.

Znala je da će umreti - Sorča (23) je stigla svima da kupi božićne poklone.

"Divno je to što je uradio - svakodnevno viđamo ljude koji prolaze pored beskućnika i ne daju im ni peni, a ovaj čovek je meni i mojoj porodici dao 200 funti", oduševljena je Kejli.

U koverti je, osim novca, našla i čestitku na kojoj piše "Sitnica za tebe", a unutra "Sve najbolje za Božić".

"Nikada nisam propustila da provedem Božić sa majkom i to bi mi teško palo, ali sada mogu da odem do nje, da je posetim", kaže Kejli, koja je od tog novca kupila i igračke za ugroženu decu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs