Iz astro ugla

Ko je prirodno predodređen za moderan život: Škorpije su najizdržljivije, Rakovima je najteže!

Da li su neki znaci horoskopa prirodno predodređeniji za moderan, brz tempo života, a neki ne? A ako i mislite da niste, koji je vaš način ovladavanja ovakvim tempom života
Zanimljivosti
21:20h Autor:
Ko je prirodno predodređen za moderan život: Škorpije su najizdržljivije, Rakovima je najteže!
Foto: Shutterstock

Život moderne žene je postao vrlo komplikovan, treba da bude majka, supruga, poslovna žena, doterana dama i osoba koja sve drži pod kontrolom. Jedva stižete na posao, dok užurbano spremate decu za školu, zadihani ste i umorni, već od ulaska u firmu. Usput ste smislili šta ćete spremiti za kasniji ručak, našminkali se i obukli i izgledate kao da je sve u redu. Svakog dana isto, previše obaveza, premalo vremena i u krug...

OVDE saznajte šta vam kineski horoskop predviđa za decembar.

Da li su neki znaci horoskopa prirodno predodređeniji za moderan, brz tempo života, a neki ne? A ako i mislite da niste, koji je vaš način ovladavanja ovakvim tempom života. Šta kažu zvezde o vašoj organizaciji obaveza, ako ste rođeni u znaku:

Ovna

Vi volite akciju i prilično ste žustri, ali se problem pojavi kada nešto ne ide kako treba, tada postajete toliko ljuti i impulsivni, da gubite kontrolu. Uvek imajte na umu da je svaka situacija samo mali delić slagalice života i da nije vredno da se toliko uzbuđujete. Malo obaveza podelite sa najbližima, zbližićete se i bolje uspeti, a i imati više vremena za lepe trenutke opuštanja.

OVDE saznajte koje su slabe tačke horoskopskih znakova!

BikaVolite sigurnost i neočekivani događaji i problemi, mogu vas potpuno izbaciti iz takta. Malo ste sporiji, ali temeljni i retko kada nešto propustite. Volite da delite obaveze sa porodicom, ali pripremanje hrane je polje u kome baš znate da uživate. Zamislite da ste u restoranu i dajte nekome ko želi da vas obraduje da vam pripremi obrok i ne budite suviše kritični, važan je trud.

Blizanca

Sa decom ste više drugar, nego autoritet, društveni život vam je jako bitan. Mana je što sve hoćete, ali nemate kada da postignete. Opuštajte se kad god je moguće, tako što ćete odvojiti nekoliko minuta za meditaciju, jer će vaša nervoza postati takva da je i vama neizdrživa. Smanjite komunikaciju na onu koja vam prija. Prestanite da držite mobilni na uhu dok radite druge poslove.

Šta položaj mladeža govori o vašem zdravlju i ličnosti, saznajte OVDE.

RakaMama ste za primer, supruga koja veoma ceni brak takođe, ali događaje na poslu primate jako lično i reagujete emocijama, gde je potrebno razumom odreagovati. Neophodna vam je podrška supruga i porodice. Nije tajna da vi najteže podnesete kada ste samohrani roditelj, pa ako vam se to desi, ne ustručavajte se da tražite pomoć od vaših roditelja, ili brata i sestre, pa čak i od prijateljice.

Lava

Šefovsko ponašanje vam nije strano, jer ste odličan organizator, a problem može nastati što se članovi vaše porodice mogu osećati kao da im vi previše naređujete, a vi se postavljate kao da ste iznad svega. I ne mora sve u vašoj kući i porodici da bude idealno, neka bude prosečno, ali harmonično. Smanjite zahteve i osetićete kao da vam je praznik u kući svakog dana. Ne morate ni kupovati samo skupe stvari.

Koliko ste inteligentni - OVDE saznajte kojih pet znakova vas odaje!

DeviceVaša urednost je poslovična, ali insistiranje na detaljima pravi više štete, nego koristi. Ponekad ste toliko umorni od sopstvenog perfekcionizma, da vam niko ne može dati toliku kritiku kao vi sami. Opustite se, garderoba i stan, kao i stvari na vašem radnom mestu, ne moraju biti kao u apoteci. Sa decom gradite odnos razumevanja, a ne savladavanja radnih zadataka, biće vam svima lepše.

Vage

Ako dođete u vremenski škripac, osetićete se vrlo nervozno,ako ne uradite sve kako ste zamislili. Ključ vašeg uspeh je u vašoj organizaciji. Zato, planirajte mali predah između njih, ili se brže spremajte, ne morate svakog dana izgledati super, kao ni vaša deca. Suprug voli da vam pomaže, ali vi kao da se ustručavate da to prihvatite, a prijalo bi vam.Na poslu, radite timski, i ne odrađujte posao kolega.

OVDE rešite Tibetanski test ličnosti - odgovori bi mogli da vas iznenade!

ŠkorpijeVaša organizacija je odlična, vi ste najizdržljiviji znak horoskopa, problem je što bliski ljudi ne mogu da prate vaš tempo. Zato budite strpljivi kada treba da objasnite i uključite druge u svoje poslove i obaveze. Se decom ste vrlo ozbiljni, unesite malo humora u komunikaciju, na poslu ste pravi uzor, ali budite i prijatelj sa kolegama, više će vas ceniti. Ako se ikad osetite kao da više ne možete, samo se malo odmorite.

Strelca

Poslednji trenutak je za vas izmišljena izreka. Suviše optimistično planirate, a retko može da se desi da sve idealno ispadne kako ste vi zamišljali. Deca su vam baš demokratski orijentisana i prilično samostalno o svemu odlučuju, a na poslu, šef zna iako je u poslednjem trenutku, posao će biti urađen. Možda bi malo bolja organizacija i ne započinjanje sto poslova paralelno, moglo da vam pomogne u svakodnevnici.

Jarac menja posao, Devici se vraća ljubav iz prošlosti - OVDE saznajte šta vas čeka u decembru!

JarcaVi ste vrlo disciplinovani, i po tome ste poznati. Vaša kuća je uvek spremljena, kao da očekujete goste, na poslu ste od onih koji dok ne završe, ne ustaju, a decu vaspitavate u duhu red­rad i disciplina. Gde je tu vreme za vas? Možda ne morate sve uvek da odradite prvi, nego kasnije, možda i malo nereda po kući, dok ste otišli u dugu šetnju ili bioskop sa decom, nije tako veliki propust.

Vodolije

Kreativni haos je verovatno izmislila neka Vodolija. U vašoj kući, odnosima, poslu, često zavlada, a vi se onda nekako svemu tome prepustite, umesto da zaustavite tu stihiju i počnete jedno po jedno da rešavate. Vi ste uvek u sutra, pa zaboravite da danas imate roditeljski sastanak, ili prezentaciju na poslu. Polako pa sigurno, je ono čemu vi treba da težite, da bi bili zadovoljni.

Prvo perete kosu, pa sve ostalo - OVDE saznajte šta način tuširanja govori o vašoj ličnosti.

RibaToliko mrzite višak obaveza, da vas one čine jako nesrećnom. Pitate se zašto ste vi rođeni drugačiji, pa ne uspevate kao druge žene oko vas. U vašem domu često nastupi prava anarhija, jer deluje kao da svako radi šta hoće, a vi ste u tome nemoćni. Lek je u tome da se pozabavite nalaženjem načina da vas ne povredi kada suprug, dete, ili koleginica odbiju da urade nešto, nego da insistirate opet.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs