Najnoviji duhoviti trend

Mislile ste da ste seksi: Frajeri pokazali kako devojke izgledaju kad poziraju! (FOTO)

Muškarci su odlučili da "odgovore" devojkama i njihovim selfijima šaljivim trendom - poziraju na isti način, bilo da su u teretani u helankama ili u kupatilima ispred ogledala, a neki su se uživeli i u ulogu modnih blogera
Zanimljivosti
22:18h Autor:
Mislile ste da ste seksi: Frajeri pokazali kako devojke izgledaju kad poziraju! (FOTO)
1 / 4 Foto: Instagram / Brosbeingbasic

Devojke nisu svesne kako smešno izgledaju misleći da izazovno poziraju praveći raznorazne selfije, pa su muškarci odlučili da im to pokažu!

Navikli smo da na društvenim mrežama viđamo najrazličitije izazovne selfije devojaka. Mnoge su, zahvaljujući njima, doživele i svetsku slavu.

Međutim, sada su muškarci odlučili da im "odgovore" šaljivim trendom i da poziraju na isti način, bilo da su u teretani u helankama ili u kupatilima ispred ogledala.

Muškarci nisu mogli da zaobiđu ni noge u prvom planu, sa sve čizmama i golim nogama.

"Osećam se tako zahvalno i voljeno u divnim trenucima pored kamina, sa voljenim osobama... a usput i malo priprema za šoping", stoji kao komentar ispod fotografije.

A sećate se manije kič manikira i pedikira, kada su se devojke utrkivale koja će šarenije da ukrasi svoje nokte i to brže - bolje fotografiše i podeli sa ostatkom sveta? E, pa devojke, to muškarcima izgleda ovako:

I ne samo to - oni takođe postavljaju fotografije kafa i šejkova koje piju, naočara za sunce koje nose, a pored toga ostavljaju odgovarajuće komentare i smajlije - na primer kako se osećaju blagosloveno i ostale "ženske" stvari, prenosi Bored Panda.

Tako je jedan frajer ispozirao sa zelenim smutijem u parku, a pored fotografije je ostavio sledeće haštagove: "Jesen, detoks, zdravi zeleni smuti, božanstveno, ljubav, bez filtera, jedi zdravo, voli život koji živiš, učini svaki dan posebnim, zahvalan", a na sve to je dodao srculenca, smajlije i još dosta raznoraznih stikera.

Recept za smuti koji parvi Sindi Kraford pogledajte OVDE.

Ovaj trend je za kratko vreme pridobio veliki broj pristalica, a iz dana u dan pripadnici jačeg pola dokazuju koliko su duhoviti, otkrivajući svoju "nežniju stranu".

OVDE pogledajte kako su muškarci sa cvećem u bradama preplavili internet.

Ima i onih frajera koji su se uživeli u uloge modnih blogerki, pa tako svojim pratiocima otkrivaju za kojeodevne kombinacije su se opredelili tog dana.

Kako izgleda kada muškarci izbace grudi u prvi plan i to u bikinijima koje još niste videli do sada pogledajte OVDE.

Ostatak fotografija pogledajte u galeriji ispod teksta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs