Pronađite se

Astro stil: Ovan voli udobnu garderobu, u ormaru Škorpije dominira crna boja i koža!

Vage odlikuje senzualnost i elegancija u oblačenju, dok Vodolija modu kroji sama za sebe i oblači se futuristički
Zanimljivosti
23:26h
Astro stil: Ovan voli udobnu garderobu, u ormaru Škorpije dominira crna boja i koža!
Foto: Fonet

Da li ste opuštena žena koja obuče prvo šta dohvati ujutru ili tip-top doterana devojka od stila?

Kada je reč o načinu oblačenja, astrolozi tvrde da naši afiniteti u mnogome zavise od horoskopskog znaka, koji opdređuje naš karakter i sklonosti.

Kakva vam odeća odgovara prema zodijaku i koji čuveni kreator je rođen u vašem znaku, pročitajte u nastavku!

Vivien Vestvud
Vivien Vestvud

Ovan

Žena Ovan voli sport, brzu vožnju i tzv. muška zanimanja. Ovakav temperament podrazumeva i određen stil oblačenja – udoban i praktičan. Ako se ne radi o pravoj uniformi, Ovnu se u svakom slučaju dopada vojnički stil - maskirne pantalone, majice i jakne, sve vrste trenerki i sportskih patika. Žene Ovnovi imaju lepe noge koje otkrivaju bermudama i kratkim pantalonama, retko mini-suknjama. Dobro im pristaje top s visokim izrezom, zatvoren do grla, ali koji otkriva ruke. Deo tela koji simbolizuje Ovna je glava, pa pripadnicu ovog horoskopskog znaka nikad nećete videti sa šeširom ili kapom. Omiljena boja im je crvena, a omiljeni materijal – vuna. Modni kreator rođen u znaku Ovna je Vivijen Vestvud.

Kako dominantna planeta utiče na vaš izgled, saznajte OVDE.Bik

Žene Bikovi vole tradiciju, dom, prirodu i dobru kuhinju. Krase ih ženstvene obline. Istovremeno vole praktične, ali lepe i rafinirane stvari. Dobro im pristaju tanki materijali, komotnog kroja, tako da njihove više ili manje izražene obline nisu preterano naglašene. Uz gustu, sjajnu i najčešće dugu kosu, žena Bik nepogrešivo bira odevne predmete koji joj najbolje pristaju. Deo tela koji je važan za Bika je vrat, pa ne podnose šalove i ogrlice, a ako ih i nose, nose ih spuštene da bi vrat bio slobodan. Bikovi vole ružičastu, smaragdnu, belu i nežno žutu boju tkanina. Modni kreator rođen u znaku Bika je Valentino.

Valentino
Valentino

Blizanci

Mladolikog izgleda, žena Blizanac i u poznim godinama može razmenjivati garderobu sa svojom ćerkom. Modno, ona je Lolita. Njen životni stil zahteva i odgovarajuću, bogatu garderobu. Ne može se dva puta obući ista haljina! Neprestana želja za novim stvarima deluje razarajuće na kućni budžet Blizanaca (njen ili suprugov, njoj je to svejedno). Deo tela koji ih simbolizuje su ruke, koje rado otkrivaju nekim originalnim džemperom, čak i zimi, a naglasak stavljaju na neobične rukave. Sintetiku vole više od prirodnih materijala. Vole žutu, fluorescentne i psihodelične boje (tek da se ne bi dogodilo da ih neko ne primeti). Modni kreator rođen u ovom znaku – Fioruči.

Rak

Rak se oblači sledeći diskretne nijanse svojih osećanja, a modne trendove gotovo nikada ne prati. Žene Rakovi priklanjaju se krajnje ženstvenom, ali tradicionalnom stilu ili se oblače kao devojčice. Nije retkost videti ženu Raka u pedesetim godinama kako nosi cipele s kaišićima, ravnih đonova – poput onih na lutkama. I odlično im pristaju! Žene ovog znaka vole čipku, volane, haljine zategnute u struku, kao i haljine kombinezon kroja, s tankim naramenicama. Vole boje Meseca: biserno belu, sedefastu i srebrnu. Modni kreator rođen u znaku Raka je Đorđo Armani.

Lav

Lavica mora svima pokazati i dokazati da je kraljica. Haljina ne samo da mora biti od nekog čuvenog kreatora, nego mora biti najskuplja u celoj kolekciji. Lavicu možete prepoznati po tome što je okićena zlatom ili je sva u šljokicama i svili još od ranog jutra. Često ima lepu, bujnu plavu ili crvenu kosu, poput lavlje grive. Ako joj materijalne mogućnosti ne dopuštaju sve te skupe stvari, Lavica je sposobna da se zapusti do kraja i da se istakne barem time. Omiljena boja je zlatnožuta, eventualno narandžasta. Modni kreator rođen u ovom znaku je Iv Sen Loran.

OVDE pogledajte prefinjeni trudnički stil Kejt Midlton - prvo pojavljivanje nakon vesti o trudnoći!

Devica

Vaga

Žene Vage su lepe i elegantne, u stalnoj potrazi za savršenom harmonijom. Vage vole prefinjeni klasični stil poput onog Ketrin Denev ili Gvinet Paltrou, osim ako neki senzualni uticaj ne rezultira stilom Rite Hejvort ili Monike Beluči. Vaga voli svilu, pamuk, lan, odnosno prirodne materijale. Premda bira kvalitetne cipele, voli najjednostavnije modele, tamne boje i bez ikakvih ukrasa. Vaga voli nežne jesenje boje, boju meda, starog zlata, mahovine, ništa drečavo, upadljivo i napadno. Modni kreator rođen u znaku Vage je Joši Jamamoto.

A kako možete osvežiti vašu vezu uz pomoć astroloških saveta, pročitajte OVDE.

Škorpija

Strelac

Istraživačicu, putnicu i sportistkinju, ženu Strelca odlikuju lepe noge. U prevodu – mini-suknje i čizme do mile volje. Kad završi s umivanjem ili tuširanjem, žena Strelac smatra da je za taj dan svoj tretman lepote privela kraju. Nije pomodna, pleni svojim divnim osmehom, dugim nogama i prirodnošću svog stila. Odgovara joj sportski i etno stil. Ne treba se iznenaditi ako ženu Strelca vidimo u sariju – to su njeni suveniri s putovanja. Njene boje su crvena (poput nara), ljubičasta, tamnonarandžasta i smeđa. Modni kreator rođen u znaku Strelca je Alesandro Del Akva.

Dobro razmislite pre nego što je obučete - Kakvu poruku šalje crvena haljina, otkrijte OVDE.

Jarac

Vodolija

Potpuno nekonvencionalan znak, sa stalnom potrebom za transformacijom. Vodolija ne prati modu, nego anticipira modne trendove. U improvizaciji žena Vodolija je genijalna. Njen način oblačenja je revolucionaran i futuristički. Lako ćete je sresti u majici s likom Če Gevare. Obožava bižuteriju, a ponekad se šminka do neprepoznatljivosti. Voli sve što sjaji, kao i sintetičke materijale protkane zlatnim nitima, šljokicama, perlama, kao i materijale čija se boja preliva – taft i svileni moher. Voli električno plavu boju u svim nijansama, kobaltnu, zelenu poput vode. Modni kreator rođen u znaku Vodolije je Kricija.

OVDE saznajte koja je hit boja ove jeseni - poznate dame presudile!

Ribe

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs