Psiholozi tvrde

Šta prvo uradite kad dođete kući posle posla otkriva kakvi ste: Opušteni ili disciplinovani?

Opuštene osobe se odmah presvlače, a iznad svega cene udobnost, slobodu. Ako želite samo da se ušuškate u fotelju i gledate omiljene serije, postoji velika verovatnoća da niste zadovoljni životom koji vodite, pa umesto da se suočite sa svojim problemima, uživate u posmatranju tuđih na malom ekranu
Zanimljivosti
04:38h
Šta prvo uradite kad dođete kući posle posla otkriva kakvi ste: Opušteni ili disciplinovani?
Foto: Shutterstock

Nije svejedno da li se odmah raskomotite i uskočite u trenerku i papuče, jedete "s vrata" ili zamenite kancelariju kućom i odmah nastavljate s radom. Ono što prvo uradimo kada se posle napornog radnog dana vratimo u dom, mnogo govori o nama, tvrde psiholozi.

Opuštene osobe se odmah presvlače, a iznad svega cene udobnost, slobodu i ne žele da ih bilo šta u životu sputava.

Ako se pravo s vrata uhvatite za frižider, jer ste toliko gladni da počinjete da "ujedate", trebalo bi da promenite nešto u svom ponašanju. Ova navika ukazuje na to da tuđe potrebe uvek stavljate ispred svojih.

Kako da pobedite konstantan umor saznajte OVDE.

Možda odmah uzimate opremu za vežbanje ili trčite u teretanu? To znači da ste disciplinovani, motivisani i volite rutinu.

S druge strane, ako želite samo da se ušuškate u fotelju i gledate omiljene serije, postoji velika verovatnoća da niste zadovoljni životom koji vodite, pa umesto da se suočite sa svojim problemima, uživate u posmatranju tuđih na malom ekranu.

Oni koji posao stalno "nose" kući, imaju kompleks jer veruju da će se bez njih firma srušiti.

Kojih 20 stvari čine da se osećate sjajno u svojoj koži saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs