Kineska astrologija otkriva

Položaj mladeža govori o zdravlju i ličnosti: Mladež na vratu je odlika divljeg karaktera!

Nakon 30 godina proučavanja kineske astrologije i veze sa mladežima, Simon Vong je sastavio kratak vodič za značenja položaja mladeža
Zanimljivosti
21:06h Autor:
Položaj mladeža govori o zdravlju i ličnosti: Mladež na vratu je odlika divljeg karaktera!
Foto: AP

Stručnjaci stalno upozoravaju koliko je važno pregledati mladeže, jer svaka promena njihovog oblika i boje može da predstavlja tumor na koži.

Ali, kineska astrologija mladežima daje dodatnu važnost - stručnjaci iz ove oblasti tvrde da položaj mladeža na licu i telu može mnogo da otkrije o zdravlju, karakteru, ali i budućnosti.

Sećate se prepoznatljivog mladeža Merlin Monro? Kineska astrologija smatra da baš takav i na tom mestu ukazuje na životne nesreće!

Evo vodiča za mladeže Simona Vonga, koji je tokom prethodnih 30 godina proučavao kinesku astrologiju i mladeže.

5 znakova da je vreme da posetite lekara zbog mladeža, pročitajte OVDE.

Čelo

Ako se madež nalazi na sredini čela, to ukazuje na neprilagođenu komunikaciju sa autoritetima, bilo da su to vaši roditelji ili nadređeni. Mladež na jednoj strani glave znači da ste osoba koja je odlučna i puna energije.

Obrve

Mladež ispod obrve je znak odličnog zdravlja. Ako je sakriven među obrvama, veruje se da je reč o nečemu važnom i posebnom, nečemu poput skrivenog blaga. Sa druge strane, mladež iznad obrve, poput onog koji ima Anđelina Džoli, znači da ćete biti uspešni po pitanju finansija celog života.

OVDE pogledajte kako je protekao susret Anđeline Džoli i kraljice Elizabete II.

Kapci

Ako se mladež nalazi na očnom kapku, to je znak nesređenih porodičnih odnosa i tendencije za gubitkom novca. Mladeži ispod oka su znak prevelike osećajnosti.

Obrazi

Madež na obrazu smatra se predznakom usamljenosti. Prema kineskoj astrologiji, to znači da ćete imati problema da zasnujete porodicu. Ako se mladež nalazi blizu pregiba na licu koji nastaju kad se osmehnete, poput mladeža Merlin Monro i Mihael Šumahera, to može značiti potencijalne nesreće u životu.

Kakvu je nesreću doživeo Mihael Šumaher, pročitajte OVDE.

Uši

U kineskoj astrologiji uši predstavljaju karakter osobe, pa tako mladež na ušnoj resici znači da je osoba dobrog karaktera i da će imati dobar ugled. Sa druge strane, mladež unutar uha je znak života, a onaj na vrhu uva predstavlja simbol inteligencije. Ako imate mladeže na oba uha, kineska astrologija vam predviđa uticajnost i uživanje u lagodnom životu.

Ruke

Mladež lociran ispod lakta ukazuje na saosećajnost osobe, dok onaj između ramena i lakta znači da se na tu osobu novac lepi.

Nos

Mladež na samoj ivici nosa je znak nestabilnosti i ukazuje na dolazeće probleme. Ako se nalazi na sredini nosa, mladež ometa protok energije koja teče dok dišemo, pa takođe upućuje na probleme, ali i težak rad, jer stabilizuje protok energije. Mladeži koji se nalaze uz nos, pored nozdrva ili su skriveni, ukazuju na osobu koja je dobra sa novcem, a posebno sa bankovnim računima.

Brada

Osoba sa mladežom na bradi je tvrdoglava i odlučna, pa je sklona i uspehu i neuspehu, u zavisnosti od direktonsti. Mladež na bradi može značiti i potrebu za putovanjima ili promenama.

Usne

Mladež u uglu gornje usne označava osobu koja uživa u dobroj hrani, velikodušna je i ume da ceni lepe stvari, dok mladež na donjoj usni znači da će vaša deca biti uspešna.

Grudi

Pošto grudi simbolizuju moć, mladež na tom delu tela znači da ćete uspeti da se pozicionirate visoko na društvenoj lestvici ili ćete ostvariti uspešnu karijeru i dobiti priznanje za svoj rad.

Vrat

Pošto vrat u kineskoj astrologiji znači vezu između glave i tela, duševnog i telesnog, mladež na vratu prekida tok te energije i može da značiti razočarenje. Mladež na sredini vrata označava osobu divlje ličnosti, koja je sposobna da svojoj porodici uzrokuje mnogo patnje.

Stomak

Što je mladež bliži sredini stomaka- više uspeha vas čeka u životu!

A zašto je Bar refaeli ukonila mladež sa stomaka, saznajte OVDE.

Šake

Mladeži na području šake ukazuju na ljude koji poseduju mnogo talenata i koji novac zarađuju vrlo lako.

Leđa

Ako se mladež nalazi na leđima, to je znak tereta koji ćete nositi u životu. Radićete naporno i put do uspeha će duže trajati.

Noge

Osobe koje imaju mladež na bedrima su osobe izražene seksualnosti, hrabre i ekstrovertne. Ako se nalazi na potkolenici, može značiti probleme vezane za treniranje, dok mladeži na kolenima donose novac.

Grudi

Madež na grudima znači da ćete biti dobar roditelj i da ćete pronaći moćno mesto za sebe u društvu, dok mladež na bradavici predstavlja uspeh vaše dece u njihovom poslu i sreće u životu uopšte.

Stopalo

Osobe koje su rođene za lidere i vođe imaju mladež na stopalu.

Zadnjica

Mladež na ovom delu tela karakterističan je za osobe koje pomažu drugima, velikodušne su, uživaju u obilju hrane i veoma su zdravi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs