OVA ŽENA TVRDI DA SU JOJ GRUDI PONOVO PORASLE 8 GODINA NAKON OPERACIJE SMANJENJA: Doktori se krstili kada su je videli

Eko Eliot je 28-godišnja instruktorka joge koja se opet podvrgla operaciji grudi, nakon što je tvrdila da su joj "grudi porasle" 8 godina posle prve operacije smanjenja

Zanimljivosti
08:58h Autor:
OVA ŽENA TVRDI DA SU JOJ GRUDI PONOVO PORASLE 8 GODINA NAKON OPERACIJE SMANJENJA: Doktori se krstili kada su je videli
Žena tvrdi da su joj grudi ponovo izrasle nakon operacije smanjenja, Foto: Printscreen/Instagram

Verovali ili ne, ali 10.000 žena se svake godine podvrgne veoma komplikovanoj operaciji smanjenja grudi. Hirurzi moraju da otklone veliku količinu tkiva i da rekonstruišu dojku kako bi ona imala savršen oblik, a to je procedura koja nije nimalo laka ženama koje se odluče za nju.

Eko Eliot je jedna od njih. Zbog bolova u leđima, uslovljenih velikim grudima, ova instruktorka joge je odlučila da smanji grudi pre 8 godina.

Međutim, ona je opet uradila istu operaciju, nakon što je tvrdila da su joj "grudi porasle", prenosi Dejli Mejl.

Eko Eliot
foto: Printscreen/Instagram

Eko je imala samo 21 godinu kada je prvi put smanjila grudi, što joj je "promenilo život", pre svega jer više nije trpela velike bolove u leđima. Kaže i da joj je bilo prijatnije živeti sa manjim grudima, jer su je pre toga muškarci "pohotno gutali pogledom".

Međutim, Eko tvrdi da su joj tokom 8 godina grudi opet porasle, te da su sada bile mnogo veće zbog čega se odlučila na novu rekonstrukciju dojki.

Eko Eliot
foto: Printscreen/Instagram

"Želim da podelim svoju priču sa ženama koje žele da smanje grudi. Ne živite agoniji i bolovima, jednostavno ta operacija je kao magija. Ali plašim se da bi grudi mogle ponovo da izrastu," rekla je Eko Eliot.

Međutim, nema ni jednog doktora koji ima racionalno objašnjenje za njen "ponovni rast dojki". Ni jedan doktor do sada nije imao pacijentkinju kojoj su grudi ponovo izrasle nakon operacije.

"Kada sam bila devojčica imala sam ravne grudi, zbog čega su ostale devojčice počele da me zadirkuju. A onda, negde oko petnaeste godine dobila sam velike grudi i svi su počeli da me primećuju. U želji da one nestanu, počela sam da vežbam, idem u teretanu, pokušam da smršam, ali bezuspešno...

Eko Eliot
foto: Printscreen/Instagram

Imala sam 20 godina kada sam otišla na pregled radi konsultacija. Osećala sam kao da me grudi stalno vuku ka dole, da mi glavu povlače, vrat i leđa su me strašno boleli, a tokom menstruacije sve je bilo mnogo gore.

Hirurg me smirio i rekao mi da može da mi smanji grudi, da ih prilagodi mojoj građi tela."

Operacija smanjenja je trajala 6 sati, a oporavak je bio dug i težak. Eko Eliot priča kako nije mogla nedeljama da podigne ruke, a da je u bolnici bila nekoliko dana.

Međutim, kada je imala 24 godina, primetila je da joj grudi ponovo rastu, a bolovi u ramenima i vratu se vraćaju.

"Težina mi se nije promenila, moj način života bio je isti, a grudi su počele da rastu," tvrdi ona.

Prošle godine je opet zakazala operaciju smanjenja grudi, a o oporavku i samoj operaciji pričala je javno.

"Ljudi prave pretpostavke, seksualiziraju te ako imaš veće grudi," tvrdi Eko koja kaže da joj takva pažnja nije prijala.

Doktor koji ju je operisao nema objašnjenje zašto su njene grudi ponovo porasle. I on, kao i ostali lekari se slažu da je ovo jedinstven, dosad neviđen slučaj.

Eko Eliot
foto: Printscreen/Instagram
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs