Iz ugla jednog fotošop umetnika

Kako Britni Spirs izgleda u tangama: Poznate ličnosti u malo drugačijem svetlu!

Ukoliko ste se ikada zapitali da li su životi poznatih ličnosti zaista tako savršeni kao što se na prvi pogled čini, evo odgovora
Zanimljivosti 10.10.2014. - 15:53h Autor: Stil
Foto: Funny-celebs.com

Prva asocijacija na poznate ličnosti mnogima su glamur, slava, paparaci, novac i bogatstvo, kao i njihova svima dobro poznata lica na naslovnicama svih svetskih časopisa.

 

Međutim, da li je to uvek tako? Da li su poznati zaista tako lepi, zgodni i srećni kao što na prvi pogled izgleda?Bez sumnje je i njihov život prekriven velom mračnih tajni i skrivenih mana, iako je pod budnim okom javnosti. Da li možete da zamislite neku od svojih omiljenih ličnosti u jednoj sasvim neobičnoj situaciji, u kakvoj je do sada niste videli?

 

Milan, fotošop umetnik iz Beograda, došao je na ideju da poznate ličnosti stavi u jedan sasvim drugačiji kontekst i našali se na jedan vrlo originalan način. Njegovi radovi su nastali sasvim spontano.

 

"Skupilo se jednom prilikom društvo, kako bismo smislili šta da poklonimo za rođendan jednom našem zajedničkom prijatelju... Želeli smo da to bude nešto originalno, a ne neki uobičajeni pokloni koji se najčešće biraju tim povodom", objašnjava Milan koji sada već ima svoj sajt na kome svoje originalne radove predstavlja široj javnosti.

 

Na sajtu www.funny-celebs.com možete videti ako Džastin Biber provodi svoje slobodno vreme, koje je pravo seksualno opredeljenje Brusa Vilisa, o čemu sanja Bijonse, kako Britni Spirs izgleda u tangama.

 

Ovaj šaljivi sajt će vam dati odgovore na ova i još neka intrigantna pitanja iz života poznatih...

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...