GDE JE DANAS MILIJANA KOJA JE 53 GODINE STARIJEG MUŽA VARALA PRED CELOM SRBIJOM: Ušla u rijaliti pa napravila HAOS

Milijana Bogdanović danas želi mir i privatnost, pa je zato ukinula skoro sve društvene mreže

Zanimljivosti
Autor:
GDE JE DANAS MILIJANA KOJA JE 53 GODINE STARIJEG MUŽA VARALA PRED CELOM SRBIJOM: Ušla u rijaliti pa napravila HAOS
Foto: Printscreen/Youtube

Kada su se u rijaliti programu "Parovi" pojavili Milojko Božić i 53 godine mlađa Milijana Bogdanović, nema ko o njima nije pisao.

Milojko i Milijana su se upoznali kada je ona imala samo 18 godina, a zbog prevelike razlike u godinama nisu mogli da sklope brak u crkvi.

Miljana je čak priznala da je Milojka prevarila sa njegovim rođakom i to pre braka.

„Ma nije mi blizak rod, osmo koleno. Osramotila je i mene i sebe“, pričao je tada Milojko, a jednom prilikom je bivšu suprugi optužio da se bavi prostitucijom.

Milijana i Milojko
foto: Kurir / Nemanja Nikolić

Miljana je jednom prilikom otkrila da je imala veoma teško detinjstvo i da je odrastala uz oca koji je bio alkoholičar i nasilnik.

Otac me je psihički i fizički maltretirao. Tukao je mamu i baku. Koliko puta nisam otišla u školu jer je celu noć bio haos. Dolazio je kući pijan i krvav zbog kafanskih tuča. Sa 15 godina me je izbacio iz kuće. Snalazila sam se kako umem i znam“, ispričala je svojevremeno Miljana.

Kada je okončala vezu sa Milojkom, Miljani je ponovno učešće u rijalitiju donelu i novu ljubav, a u pitanju je 29 godina stariji pevač Ivan Gavrilović, koji je oženjen.

Pevača je umalo koštala braka, a njihova ljubav je bila kratkog daha napolju.

Međutim, da je po izlasku iz rijalitija promenila život iz korena, Milijana je potvrdila kada se zaposlila u gradskom prevozu kao kondukter.

Milijana Bogdanović
foto: Printscreen/instagram/milijanabogdanovic

"Obožavam autobuse i oduvek sam želela da budem kondukter. Iako se to smatra muškim poslom, kulturnoj i lepo vaspitanoj devojci nije teško da se snađe u tom zanimanju. Uživam u običnom životu, a svi iz mog okruženja su pozitivno šokirani promenom koju sam napravila", rekla je Milijana i otkrila da je konačno pronašla svoju ljubav.

"Moj dečko me prihvata takvu kakva jesam, nije osoba iz javnog života, radimo u istoj firmi i odlično se slažemo. Kajem se za mnoge stvari iz svoje prošlosti, mnoge ne bih ni navodila koliko se kajem za njih. Smatram da nikada nije kasno za promene", zaključila je bivša rijaliti učesnica.

Milijana Bogdanović
foto: Printscreen/instagram/milijanabogdanovic

Milijana je zaključala sve svoje profile na društvenim mrežama, a za razliku od nje, njen bivši muž Milojko je aktivan na Fejsbuku, a evo kako je pričao o Milijani:

"U tom periodu ona meni kaže, ja sam se u tebe zaljubila, rodile su se neke emocije. Ja znam da je ona devojka, da ima neke potrebe, i ako misliš da budeš sa mnom možeš, ali ako me prevariš to je to. Ipak me je okaljala u Parovima. Drugi put kada smo izašli iz Parova, nismo se pomirili, posle toga me nije kontaktirala. Ona mene zna, ja kad se rasturim, ja se rasturim," rekao je Milojko, pa dodao kako danas izgleda njegov emotivni status.

"Nude se preko Fejbuka, govore mi da sam lep, a mene je sramota. Od 24 do 40 godina me muvaju devojke, šalju mi svakakve slike. To sa Milijanom se desilo i ipak nije bilo u redu prema deci. Jedna ćerka mi nije zamerila, a druge jeste, malo smo prekinuli kontakt," izjavio je Milojko.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs