Koji ste tip ličnosti

Obožavate velike torbe, iz kuće ne izlazite bez ogrlice: Omiljeni aksesoar vas otkriva!

Ukoliko ste veliki ljubitelj velikih torbi, onda ste krajnje praktična osoba koju nijedna situacija ne može da iznenadi ili zatekne
Zanimljivosti 07.10.2014. - 17:41h Autor: elle.rs
Foto: Shutterstock

Već smo apsolvirali kako horoskopski znaci u neku ruku definišu poneku tipičnu karakternu osobinu. Sada je vreme da saznate šta vaš omiljeni detalj bez kog ne izlazite iz kuće otkriva o vašoj ličnosti onima koji umeju da „čitaju“.

 

Kada konstantno nosite preveliku torbu
Možda vas u društvu, a možda i ne, zovu kao damu kojoj je fetiš torba. Odnosno, milion torbi. U vašem slučaju, kada kažemo torba, onda definitivno mislimo na XXL torbe u koje možete da spakujete jedan mali „garderober“. U svakom slučaju, ukoliko ste veliki fan oversize torbi onda ste krajnje praktična osoba koju nijedna situacija ne može da iznenadi, ili vas zatekne. Vi ste cura koja je uvek spremna. Za izlazak. Za hitnu situaciju (ulošci, maramice, dezodorans). Za avanturu.

 

Priroda otkriva kakav tip ličnosti - imate li moć izlečenja, kakva vam je intuicija. OVDE saznajte.

 

Kada konstantno nosite statement minđuše

Neko je veliki fan drame! Ukoliko ste veliki obožavatelj ovakve vrste nakita to može samo jedno da znači: vi ste cura koja ima svoj stav i istančan ukus za modu. Bilo da negujete klasičan stil ili kul, otkačen look, u domenu stila nema vam ravne i ljudi vas prilično cene zbog toga.

 

Kada obožavate naočare sa mačkastim okvirom
Vi ste romantična, senzualna osoba koja bi silno želela da je živela u nekom 17. veku? Pritom ste veliki fan italijanskih diva koje su obožavale da nose ovaj model naočara, Sofije Loren i Gine Lollobrigide. Pogodili smo? Nismo ni sumnjali. Pored romantike, vas odlikuje neka nedefinisana ženstvenost i retro vajb, kao i prava doza glamura.

 

Kada ne izlazite iz kuće bez sluški

Ne samo da obožavate muziku, nego je i živite. Ona je vaš vazduh bez kog ne znate kako biste provele dan. Pored muzike, vi ste i osoba koja obožava svet umetnosti, dizajna, filma. To vas pored muzike pokreće, inspiriše. Takođe ste osoba koja ima jak stav i ako samo neko pokuša da vam „utiša“ muziku, ujedate.

 

OVDE pogledajte 33 načina da nosite maksi haljinu!

 

Kada konstantno nosite diskretnu, nežnu ogrlicu
Vi ste nepopravljivi fashionsta i kao svaki poznavalac mode upućeni ste u to da je u svetu stila najbitniji detalj, a ima li boljeg detalja od delikatne, nežne ogrlice koja na jedan ženstven način dopunjuje svaki vaš look? Vi ste elegantna, chic žena iako to nikada nećete na glas priznati.

 

Kada ste fan atraktivne futrole za mobilni
Vi ste ekcentrična osoba koja ne nosi ništa klasično već voli da eksperimentiše, ne samo u oblačenju već i načinu života. Čak i kada vam drugi kažu da vam nešto užasno stoji, vi slušate samo sebe.

 

 


Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...