Smučilo joj se čekanje

Udala se za samu sebe: Nakon 6 godina bez dečka, uzela stvari u svoje ruke! (FOTO)

Grejs Gelder je samu sebe zaprosila i organizovala svečanu ceremoniju za 50 gostiju. Tako je postala prva osoba u Velikoj Britaniji koja je u solo-braku
Zanimljivosti
00:58h Autor:
Udala se za samu sebe: Nakon 6 godina bez dečka, uzela stvari u svoje ruke! (FOTO)
Foto: Ilustracija: Shutterstock

Ako vam se smučilo da stalno izlazite sa osobama koje su totalni promašaj za vas, ili vas nervira vaš partner, zašto se jednostavno ne venčate sa jedinom osobom koja će uvek biti uz vas - sa sobom?

Naime, upravo to je uradila Grejs Gelder, nakon što je samu sebe zaprosila i organizovala svečanu ceremoniju za 50 gostiju, prenosi The Guardian.

Tako je postala prva osoba u Velikoj Britaniji koja je u solo-braku. Na to ju je, kako je izjavila, inspirisala pesma pevačice Bjork "Isobel", o devojci koja se udaje za samu sebe.

U novembru se zaprosila, a u martu je Grejs obukla venčanicu, stavila burmu, napisala zavete i venčala se u seoskoj kući u ruralnom delu Devona pred svojom sestrom i prijateljima. Nakon toga, svoj bračni status je zapečatila poljubivši svoj odraz u ogledalu.

Na ovakav korak se odlučila nakon što 6 godina nije imala partnera.

"Bilo je komentara da sam narcisoidna, zbog izjavljivanja ljubavi samoj sebi, ali ja znam zašto sam to uradila. Bila sam na putu ličnog razvoja koristeći meditaciju, ples i performans kako bih povećala svest o sebi", kaže Grejs.

Bez obzira na to što će svakako da provede ostatak života sa sobom, ova mlada je imala tremu pred svoje venčanje, ali ju je to brzo prošlo i sada se oseća kao da više nije sama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs