Nećete verovati

Šta prstenje govori o vašoj ličnosti: Četvrtasti odaje prefinjen ukus, oblik suze samostalnu osobu!

Žene koje su naklonjene retro stilu i glamuru davnih vremena nepogrešivo biraju prstenje u obliku oka, dok četvrtasti oblik odaje damu prefinjenog ukusa
Zanimljivosti 30.09.2014. - 17:53h
Foto: Shutterstock

Kada birate prsten, vaša ličnost i sklonosti isplivaće iz vas i naterati vas da se odlučite baš za taj oblik.

 

Proverite da li vaš karakter opisuje glomazno prstenje prepuno cirkona, sitan, okrugli, jednostavni prstenčić ili romantičan srcoliki prsten, ali u svakom slučaju, zapanjićete se koliko oblik koji birate može da kaže o vama!

 

Koliko vereničkih prstenova ima Viktorija Bekam, saznajte OVDE.

 

Ovalni oblik

 

Ljubitelji ukrasa za prste ovalnog oblika obično su osobe koje vole da preteruju ​​i pomeraju granice. Kič je za vas pozitivna reč koja vas ne vređa i koju vrlo lako kombinujete uz odeću, a što veći prsten to bolje.

 

Okrugli prsten

 

Osoba tradicionalnih uverenja koja s partnerom ima vrlo dubok, prijateljski i romantičan odnos, najviše će se obradovati okruglom prstenu umerene veličine.

 

Četvrtasti oblik

 

Vi volite skupe i elegantne stvari i imate vrlo prefinjen ukus. Izbirljivi ste i volite da maštate i sanjate o nedostižnim stvarima.

 

Oblik suze

 

Dame koje preferiraju prstenje oblika suze su naklonjene klasičnom, ali neupečatljivom stilu, sa dozom individualnog. Samostalni ste i jako predani.

 

A šta vaš omiljeni oblik minđuša govori o vama, pročitajte OVDE.

 

Oblik oka

 

Retro stil je vaša definicija, a čeznete za elegancijom i glamurom zlatnog Holivuda četrdesetih godina.

 

Srcoliki prsten

 

Osobe koje biraju ovaj oblik su nepopravljivi romantici, za koje ne postoji izreka “manje je više”. Volite glamur i bajke, ali se ne stidite da to glasno kažete.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...