Zaljubljeni do ušiju

Filip poklonio prsten Aleksandri Prijović: Veridba na pomolu?

Živojinović nikad nije bio srećniji i sve je sigurniji da želi da se skrasi pored atraktivne pevačice
Šuška se
06:38h
Filip poklonio prsten Aleksandri Prijović: Veridba na pomolu?
Foto: Instagram Printscreen / Carpediem_fbz

Pevačica Aleksandra Prijović nešto više od šest meseci uživa u romantičnoj vezi sa Filipom Živojinovićem, sinom našeg slavnog tenisera u penziji Slobodana Bobe Živojinovića, a ta bajka ne prestaje da traje.

Estradni par boravio je nedavno u Monte Karlu, gde je Filip svoju dragu obradovao skupocenim poklonom. Reč je o prstenu koji je samo "uvertira" za verenički, jer pastorak pevačice Lepe Brene nikad nije bio srećniji i sve je sigurniji da želi da se skrasi pored atraktivne pevačice.

"Jednog dana u Monte Karlu idući šetalištem tik do obale, Aleksandra je spazila u izlogu jedne radnje prsten koji je žarko želela sebi da priušti. Dugo se nije desilo da joj se toliko dopadne neki komad nakita. Filip kao pravi džentlemen nije hteo da joj dozvoli da ga ona sebi kupi, već je to on učinio i darovao joj ga. Reč je o prstenu koji nije nimalo jeftin, ali Aleksandra ne želi da govori o ceni i tvrdi prijateljima „da nije nikakav specijalan poklon i da uopšte nije skup”. Ono što je bitno istaći jeste da je Filip nagovestio svojoj lepšoj polovini da je ovaj prsten samo blaga uvertira za onaj "pravi", misleći na onaj verenički. Kako se priča, taj prsten košta oko 3.000 evra", rekao je u dahu dobro obavešteni izvor, koji skoro svakodnevno provodi vreme sa pevačicom.

Emina Jahović se pohvalila: Ja i moja starija sestra Sabina! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs