NAJZGODNIJA BAKA IMA SKORO 100 GODINA I TELO GRACIJE: U teretani je ZMAJ - "Gospođo, izgledate kao 20 - godišnjakinja"

Najzgodnija baka koja ima 91 godinu hrani se veomazdravo i redovno trenira, izgleda upola mlađe.

Zanimljivosti
Autor: , , ,
NAJZGODNIJA BAKA IMA SKORO 100 GODINA I TELO GRACIJE: U teretani je ZMAJ - "Gospođo, izgledate kao 20 - godišnjakinja"
Kako se hrani najzgodnija baka koja ima 91 godinu, Foto: Printscreen Instagram/fit__momof7

Nedavno smo pisali o jednoj od najzgodnijih baka na svetu, kojoj bi mnogi pozavideli na zanosnom telu. Međutim, dobila je konkurenciju! Žena koja je skoro upola starija od njeizgleda kao da je pronašla eliksir mladosti.

Naime, Dejlis Barner objavila je video snimak svoje majke koja ima 91 godinu, ali njeno telo govori drugačije. Postala je veoma popularna na društvenim mrežama, a ljudi ne prestaju da se dive njenom izgledu. Ona je takođe i baka sedmoro unučadi.

@fit__momof7 Prioritizes regular physical exercise, healthy eating habits and realizes that health is her wealth #91 #aginggracefully #goldenyears #goals #mymom #healthyliving #agingtips #healthiswealth #nevertoolate ♬ original sound - Dalyce

Kako kaže, za njen izgled je zaslužan veliki trud, ali i genetika.

Da bi svojim pratiocima dokazala da genetika ima igra veliku ulogu kada je fizički izgled u pitanju, Dejlis je objavila video-snimak svoje majke koja ima 91 godinu.

Njena majka je otkrila da i dalje redovno vežba i da ima veoma jednostavnu rutinu pomoću koje njena koža izgleda veoma lepo, piše Ona. Prema njenim rečima, ona se svako jutro umiva vodom i sapunom i koristi losion za lice.

@fit__momof7 Find out how simple my 91 yr old mom’s skin care routine is ##91##skincareroutine##healthyliving##goals##simplelife##mymom ♬ original sound - Dalyce

U teretanu je počela da ide u svojim šezdesetim, zdravo se hrani i zahvalna je za svaki novi dan. Njena rutina u teretani uključuje najmanje sat i po, možda i malo više vežbanja, tri do četiri puta nedeljno.

Video je očigledno impresionirao mnoge, jer je pregledan više od milion puta.

@fit__momof7 My 91 yr old Mom took me to her gym today. This is just a glimpse of her hour long routine she does 3X a week. #91 #mymom #aginggracefully #goals #healthyaging #seniorfitness ♬ original sound - Dalyce

- Gospođo, izgledate kao 20 - godišnjakinja. Nikada ne bih rekla da imate 91 godinu. Svaka čast - napisala je jedna žena.

- Ovo je najlepša starija žena koju sam ikada video. Kada bih vas ugledao uživo dao bih vam par 20 godina manje - dodao je jedna muškarac.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Stil