ŠTA VAS BLOKIRA DA BUDETE NAPREDNI? Izaberite 1 citat Dostojevskog i saznajte zašto nemate sreće i USPEHA

Test ličnosti Dostojevskog može otkriti sve vaše slabosti i razlog blokade u vama.

Zanimljivosti
Autor:
ŠTA VAS BLOKIRA DA BUDETE NAPREDNI? Izaberite 1 citat Dostojevskog i saznajte zašto nemate sreće i USPEHA
Test ličnosti Dostojevskog koji otkriva slabosti, Foto: Profimedia

Testovi ličnosti svima su zanimljivi, a toliko toga mogu da kažu o našim skrivenim osobinama.

Šta vas blokira da ostvarite svoj cilj ili iskoristite maksimalno lične potencijale? Često nas na putu do uspeha i sreće sabotiraju negativni kroz život stečeni obrasci, ili slabosti kojih se vežbanjem optimizma i pozitivnih misli možemo osloboditi. Koje su vaše blokade? To vam može nagovestiti test ličnosti zasnovan na citatima Fjodora Dostojevskog, piše Sensa.

Dostojevski
foto: Profimedia

Izaberite na osnovu intuicije, bez previše analiziranja, jedan od navedenih citata:

  1. "Zaista veliki ljudi, čini mi se, moraju da osećaju veliku tugu u svetu."
  2. "Prava istina je uvek neverovatna, da li to znate? Da biste istinu učinili verodostojnijom, svakako morate mešati laži sa njom."
  3. "Ako si uspešan u nečemu ili će te kopirati ili će ti zavideti ili će te mrzeti."
  4. "Bilo je to kao da su dva neprijatelja zaljubljena jedno u drugo."
  5. "Sve se kupuje ljubavlju, sve se spašava... Ljubav je toliko neprocenjivo blago da njome možete kupiti ceo svet, i otkupiti ne samo svoje, već i tuđe grehe."

Rešenja testa:

Ako ste izabrali citat broj 1, vaša blokada je pesimizam - Posmatrate svet oko sebe previše negativno i mračno. Čak i kada je sve dobro i ide po planu, u vama se budi ono "ali". Pesimizam je stanje koje može da vas blokira da vidite koliko dobrih stvari vas okružuje, da prihvatite mogućnosti i šanse koje vam se nude, spračava vas da živite srećno, zadovoljno i ispunjeno u celosti, kako i zaslužujete. Razvijajte pozitivnu sliku u svom umu i mogu vam se dogoditi mnoge nove i sjajnije stvari u životu.

Ako ste izabrali citat broj 2, slabost je život u iluziji - Imati maštu je divno i treba da je razvijamo tokom celog života. Ali, kada živimo u iluziji i skloni smo životu u samoobmani, to nas sprečava da vidimo realniju sliku i zauzmemo se za ono što nam je stvarno važno, posebno u rešavanju problema. Pokušajte da nađete ravnotežu između mašte i realnosti i budite prizemniji.

Citat broj 3 ukazuje da vas blokira zabrinutost o tome šta će drugi reći - Ukoliko odlažete svoje ambicije i snove iz straha zbog komentara drugih ljudi, to je blokada koja sprečava da živite život kakav želite. Vi ste kreator svog života, vi donosite izbore, zato se fokusirajte na sebe. nemojte odustajati od onoga što vam je važno samo zato što je to drugima nebitno. Ovo je vaš život, oni već imaju svoj.

Ako ste izabrali broj 4, to ukazuje na kreiranje toksičnih odnosa - Ukoliko ulazite iz jedne u drugu toksičnu vezu i ostajete u odnosu u kojem vlada neprijateljstvo, negativnost , konflikti, manipulacije, to ugrožava zdravlje, energiju i kvalitet života. Osvestite da su ovakvi odnosi destruktivni i sprečavaju vas da budete srećni. Njih ćete se najpre osloboditi tako što ćete početi da radite na sebi i razvijati ljubav prema sebi.

Citat broj 5 ukazuje na strah od samoće - Često se plašite usamljenosti, možda i podsvesno ne želite da budete sami. Zbog toga donosite nepromišljene odluke i možda ostajete u prijateljskim i ljubavnim vezama koje vam ne prijaju. Ne morate da budete sami, ali je važno da učite koliko lepote postoji i u tome kada ste sami sa sobom. Kada osvestite to, možete kreirati i mnogo bolje odnose.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs