JEDINSTVENA!

NIJE SEKLA NOKTE 40 GODINA, U NJIH JE ULOŽILA 10.000 €, A MANIKIR TRAJE 8h: Dugački su 56 cm, a njen život IZGLEDA OVAKO

Žena iz Njuhorka ima nokte od pola metra i živi najnormalnije. Manikir traje više od 8h, u njih ulaže ogroman novac i želja joj je da ima najduže na svetu.

Zanimljivosti
12:43h Autor:
NIJE SEKLA NOKTE 40 GODINA, U NJIH JE ULOŽILA 10.000 €, A MANIKIR TRAJE 8h: Dugački su 56 cm, a njen život IZGLEDA OVAKO
Kako radi žena sa najdužim noktima na svetu?, Foto: Printscreen Instagram / laruenails

Amerikanka LaRue Drumond iz Njujorka poslednje četiri decenije nije sekla nokte! Naime, životni san joj je postao da ima najduže na svetu, kada je videla prelepi manikir na rukama jedne žene, koju nije poznavala. Trenutno su dužine 56 cm, svakodnevno o njima brine, a ceo proces nege ju je do sada koštao više od 10.000 evra!

- Kad sam bila mala, grickala sam zanoktice do krvi. Ali uz odlučnost i podršku svoje porodice, uspela sam da iskorenim tu naviku - započela je svoju priču LaRue, prenosi Daily Star.

Ova neobična dama ne održava sama svoje nokte, već redovno ide u kozmetičku salon. Već godinama ih poverava isključivo Mariji Ortuz, koju naziva kraljicom manikira.

- Njoj u potpunosti verujem, manikir podiže na poseban nivo kreativnosti. Kad joj ja dolazim, ona radi samo moje nokte taj dan, jer joj za njih treba okvirno osam sati - ističe Njujorčanka.

Ne mari za komentare okoline, a ulaže veliki napor da joj ni jedna ne pukne.

- Moji nokti su deo moje ličnosti, s njima sam prava ja. Ako bi mi koji pukao tako da ne može da se popravi, bila bih vrlo žalosna - rekla je iskreno.

Njaduži nokti, LaRue Drummond
foto: Printscreen Instagram / laruenails

Posebno nagglašava da joj predugački nokti apsolutno ne smetaju, te da normano obavlja sve sakodnevne obaveze, a radi kao dadilja.

- Nadam se da ću oboriti svetski rekord za najduže nokte. Oni su moje bebe - zaključila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs