DEVOJKA IZ NEMAČKE TVRDI DA JE NESTALA MEDLIN MEKEN: Spremna je da to dokaze i DNK testom i moli za pomoć

21-godišnja devojka poreklom iz Nemačke moli za pomoć i tvrdi da je ona možda Medlin Meken.

Zanimljivosti
Autor:
DEVOJKA IZ NEMAČKE TVRDI DA JE NESTALA MEDLIN MEKEN: Spremna je da to dokaze i DNK testom i moli za pomoć
Devojka tvrdi da je nestala Medlin Meken, Foto: Printscreen/tiktok, solo syndication / dmg media / Profimedia

21-godišnja devojka objavila je video u kom navodi da želi na DNK test kako bi se utvrdilo da li je ona nestala devojčica Medlin Meken.

Mlada Nemica koja živi u Poljskoj u objavi navodi da je vlasti ignorišu i moli pratioce da joj pomognu da stupi u kontakt s roditeljima nestale Medlin - Kejt i Gerijem Mekenom. Navodi da želi da uradi DNK test kako bi saznala istinu.

@shellmc22 Thoughts? Is this Madeleine McCann? Why is no one helping her? Why is this not news? The police won’t listen apparently!? She’s asking for it to be shared! #madeleinemccann #findmaddie #findmadeleine #iammadeleinemccann #instagramlive #maddymccann #maddiemccann #katemccann #gerrymccann #share #help #missingpersoncases #madeleinemccanncase #isthismaddie? ♬ original sound - Shell Mc ?

"Pomozite mi, moram da razgovaram s Kejt i Gerijem Mekenom. Mislim da bih ja mogla da budem Medlin. Moram da uradim DNK test", poručila je devojka.

U videosnimku koji se širi društvenim mrežama pokazuje mladeže na istom mestu na kojem je imala i nestala devojčica kao i mrlju na oku.

"To je nešto što sam čula od svoje bake", govori u videu na Instagramu, na kojem je pod imenom @iammadeleinemcann.

Navodi i kako sumnja kako zapravo nema 21 godinu jer bi nestala Medlin sada imala 19 godina.

Nije prvi takav slučaj

Ovo nije prvi slučaj da devojke tvrde kako su upravo one nestala Medlin. Gotovo svaka takva objava privukla je pažnju je hiljadu ljudi na društvenim mrežama, piše Mirror.

Podsetimo, Medlin Meken imala je samo tri godine kada je nestala iz kreveta iz hotelske sobe luksuznog odmarališta Praja de Luš u portugalskom regionu Algarve. To se desilo 3. maja 2007. godin, a nikada nije pronađena uprkos velikom policijskim potragama.

Medlin je nestala 2007. godine
Medlin je nestala 2007. godine foto: Profimedia

U januaru su Medlinini roditelji Kejt i Geri obećali da nikada neće odustati od potrage za svojom ćerkom.

"Kao i svih ovih godina bez Medlin, ljubazne poruke podrške i božićne želje koje smo primili unele su dodatni dašak topline i nade u naše živote", poručili su i dodali da nastavljaju najbolje što mogu u svojoj situaciji, ali ne zaboravljaju i ne odustaju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs