NAJČUDNIJE STVARI KOJE MOŽETE VIDETI KOD SRBA U KUĆI: "Ne možete zamisliti ŠOK kada sam došao kod komšija i zatekao OVO"

Na Redditu se povela prava polemika oko najčudnijih predmeta koje ste videli u gostima

Zanimljivosti
Autor:
NAJČUDNIJE STVARI KOJE MOŽETE VIDETI KOD SRBA U KUĆI: "Ne možete zamisliti ŠOK kada sam došao kod komšija i zatekao OVO"
Najčudnije stvari koje Srbi drže u kućama, Foto: Profimedia

Kažu da nije lepo zagledati kada odete u tuđu kuću, ali priznaćete da je teško odoleti, pogotovo kada dođete kod komšija prvi put "na kaficu".

Ali istina je da ono što Srbi čuvaju u kućama, retko ko može da zamsili.

Na Redditu je objavljen spisak najčudnijih stvari koje ljudi u Srbiji drže po stanovima i kućama:

"Kod prijatelja od roditelja u dnevnom boravku, dok sam trazio daljinski ispod stola sam nasao kremu za povecanje penisa."

"Moj deda je držao 5 vinjaka na polici. Jedan taj najstariji i 4 ova sadašnja. Pored je stajala moja slika sa Deda Mrazom."

"Šumanovićevo ulje na platnu u staklenoj kutiji, okačeno tačno preko puta WC šolje u kupatilu nečijeg doma."

"Moje komšije su živeli u podrumu kuće (ima više prostorija) a u dnevnoj sobi im je bio stari izlizani parket iz škole sa onim obeleženim linijama za igre. Tu smo dolazili na aerobik."

"Kod sestre u stanu, Šabanov poster u WC-u. Ali kul je priča. U društvu njenog supruga, ko se oženi dužan je da drži taj poster u kući dok se neko sledeći ne oženi. Poster se naravno nosi na svadbu, igra u kolu, ima svoju stolicu."

"Komšije u stambenoj zgradi u strogom centru grada drzali kokošku na terasi. Trajalo je par meseci, dok je nisu prodali ili pojeli, nisam siguran. Niko se nije bunio jer je svima bilo smešno."

"Živa kornjača u kadi u wc-u".

"Plastični balon isečen na pola stoji u hodniku na nekoj komodi i na njemu piše "dobrotvorni prilozi"".

"Igrom slučaja sam se našao kod poznanika (drug mog drugara). Stan mu je bio pun golih slika njegove majke. Otac mu je fotograf, a majka model. Nikad se nisam osećao odvratnije u životu".

"Uramljena glava Novaka Đokovića"

"Krst na stalak veličine 2*2 u sred sobe".

Koja je najčudnija stvar koju ste vi videli kada ste bili kod nekog u gostima? Pišite nam u komentarima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs