PRVI OBLIK KOJI VIDITE NA SLICI OTKRIVA KAKAV STE ZAPRAVO ČOVEK: Test pokazuje koje su vaše DOMINANTNE CRTE LIČNOSTI

Test koji otkriva kakva ste zapravo osoba može vam pokazati neke delove vaše ličnosti za koje možda niste ni znali.

Zanimljivosti
08:20h Autor:
PRVI OBLIK KOJI VIDITE NA SLICI OTKRIVA KAKAV STE ZAPRAVO ČOVEK: Test pokazuje koje su vaše DOMINANTNE CRTE LIČNOSTI
Test koji otkriva kakva ste zapravo osoba, Foto: YOUR TANGO/PRINTSCREEN

Nedavno ste imali priliku da čitate test ličnosti Sigmunda Frojda, a danas vam donosimo jednu zabavniju verziju testa ličnosti. Odradite ga i upoznajte sebe.

Svako od nas je skup različitih osobina, neke su dominantnije, dok za određene možda još ni ne znamo da posedujemo. Ceo život otkrivamo nove delove svoje ličnosti, a neretko nam je vrlo teško da osvestimo sopstvene karakteristike, posebno mane.

Pred vama je jednostavan psihološki test koji vam može pomoći da otkrijete ko ste zaista, kao i koje su dominantne crte vaše ličnosti, što vam umnogome može pomoći u daljem napretku i ostvarivanju ciljeva koji vas čine srećnim, ispunjenim i zadovoljnim.

Potrebno je da prvo pogledate sliku, a prvi oblik koji ste premetili na njoj je ono što vas potpuni opisuje.

Konj
foto: Profimedia

1. KONJ

Konji su prestižne životinje za koje se zna da simbolizuju slobodu, izdržljivost, veličanstvenost, slobodan duh, odlučnost i hrabrost. Ako ste prvi put videli konja na ovoj slici, to znači da u sebi nosite neiscrpnu slobodu. Vi ste odlučna osoba koja se ne plaši da se suoči sa izazovima.

Foka
foto: Ilustracija: Profimedia

2. FOKA

Ove životinjice imaju karakteristike elemenata Vode i Zemlje, simboli su razigranosti, intuitivnosti, harmonije i sreće. Ako vidite foku na ovoj slici, opušteni ste i privuče vas avanture. Kao što se foka savršeno snalazi na kopnu i u vodi, tako se i vi lako prilagođavate novim situacijama i prepuštate im se.

Riba
foto: Shutterstock

3. RIBA

To je simbol ponovnog rođenja, plodnosti, sreće, promene, zdravlja i emocija. Povezane sa vodom, ribe su poznate i kao simboli mira i ravnoteže. Ako ste na ovoj slici videli ribu, u skladu ste sa svojim emocijama i ne plašite se da ih izrazite. Imate jaku intuiciju i možete se dobro prilagoditi svakoj situaciji.

4. SIRENA

Sirene su simboli lepote, nekonformizma i ženstvenosti. Ako prepoznate sirenu na ovoj slici, vi ste neko ko uvek ostaje veran sebi. Kao što se sirene ne mogu ukrotiti, vi želite da budete autentični, posebni i u tome neizmerno uživate.

Magarac
foto: Shutterstock

5. MAGARAC

Magarci su simboli časti, rasta, služenja i intuicije. Ako vidite magarca na ovoj slici, vi ste vredan radnik sa jakim osećajem odgovornosti. Takođe ste lojalni, ali ne slepo, uvek verujete svojoj intuiciji. Iako bi mnogi mogli reći da ste tvrdoglavi, vi zapravo samo znate kako da verujete svom stomaku i da se ponašate oprezno kada smatrate da je to potrebno

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs