TEST LIČNOSTI - ŠTA STE PRVO UGLEDALI NA SLICI? Ono što ste odmah zapazili otkriva šta vas muči i koči u ljubavi

Dobro pogledajte sliku, a ono što ste prvo ugledali otkriće vam šta je to što vas najviše muči po pitanju ljubavi.

Zanimljivosti
Autor:
TEST LIČNOSTI - ŠTA STE PRVO UGLEDALI NA SLICI? Ono što ste odmah zapazili otkriva šta vas muči i koči u ljubavi
Ono što prvo vidite na slici otkriva šta vas muči u ljubavi, Foto: Screenshot/youtube/brightside

Testovi ličnosti zasnovani na optičkim iluzijama i tumačenju oblika na slikama koriste se u psihologiji od davnina. Način na koji vidimo ono što nam je pred očima, kao i stvari koje nas okružuju, dosta govori o nama.

Ovakvi testovi zasnovani na ličnom doživljaju ilustracija, po sistemu „šta prvo vidite na slici“, izuzetno su popularni na društvenim mrežama, a prilično su precizni, piše Sensa.rs.

Pogledajte u ovu sliku i ono što prvo vidite, na osnovu vaše percepcije, otkriće ono što ste potisnuli u sebi.

Slika će otkriti ono što ste potisnuli u sebi
Slika će otkriti ono što ste potisnuli u sebi foto: Shutterstock

Da li vidite ženu sa tamnom kosom koja sedi okrenuta leđima, ili lice sa širokom vilicom?

Ako vidite tamnokosu ženu - Imate "oštre veštine zapažanja i oko za detalje". Ovo ukazuje na vašu rezervisanu i introvertnu ličnost. Vi ste tiha i stidljiva osoba kojoj upoznavanje ide teže, posebno kada je reč o romantičnim odnosima. Potrebno vam je vreme da steknete u nekoga poverenje, opustite se i otvorite svoje srce. Nažalost, mnogi nemaju vremena da čekaju da pokažete svoje pravo lice, pa vam ne daju šansu da vas bolje upoznaju. Ali zbog toga ne treba da brinete. Uživajte u svojoj samoći, a kada vam prija, izađite i družite se. Radite u skladu sa vašom prirodom, ali radite i na tome da budete otvoreniji i pružite šansu osobi koja pokušava da vas razume i strpljivo čeka da joj pokažete svu čaroliju vašeg bića.

 Ovakvi testovi zasnovani na ličnom doživljaju ilustracija
Ovakvi testovi zasnovani na ličnom doživljaju ilustracija foto: Shutterstock

Ako ste videli lice sa širokom vilicom - Uvek vidite širu sliku, pa ponekad zanemarite detalje. To bi moglo biti zbog vaše ekstrovertne i slobodne ličnosti.Uživate da se družite, sklapate nova poznanstva, provodite vreme okruženi ljudima...Izuzetno ste slobodni i zabavni, a veze često smatrate kao opterećenje, granice, zabrane... Pokušajte sa partnerom da uspostavite bolju komunikaciju. Iako ste nekome dali svoje srce, to vas ne sprečava da istražujete svet, da zajendo sa tom osobom idete u nov eživotne avanture. Radite na tome da u sebi pronađete više mira i nemojte odmah odustajati od odnosa - pružite šansu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs