11.11. - namoćniji datum

DANAS JE NAJMOĆNIJI DATUM U GODINI: 11.11. donosi ostvarenje svih želja ukoliko se ispoštuju KLJUČNA PRAVILA

DANAS je 11.11. i to je jedan od najmoćnijih datuma u godini, daje velike mogućnosti za ostvarenje snova. Proces manifestacije igra ključnu ulogu.

Zanimljivosti
09:25h Autor:
DANAS JE NAJMOĆNIJI DATUM U GODINI: 11.11. donosi ostvarenje svih želja ukoliko se ispoštuju KLJUČNA PRAVILA
Numerologija, Foto: Shutterstock

Prema numerolozima, brojevi imaju veliku moć, a njihova kombinacija često sa sobom nosi snažnu poruku. U skladu s tim, odreženi datumi imaju veliki značaj.

Sutra je 11.11. i predstavlja jedan od najmoćnijih datuma u godini, budući da je broj 11 u numerologiji glavni i nosi posebnu energiju. Vibracija ovog broja čini da kanali u kojima vas univerzum može podržati budu potpuno otvoreni.

Numerologija
Numerologijafoto: Shutterstock

Broj 1 u numerologiji predstavlja čarobnjaka i sposobnost da pomoću raznih alata, fizičkih i duhovnih, manifestujete nešto ni iz čega. Zbog toga je broj 11 toliko moćan, jer se moć čarobnjaka udvostručila i stvorila posebnu vrstu energije – snove koji dobijaju fizički oblik. Ako vidite da se 11 pojavljuje u vašem životu, univerzum vam signalizira da ste na dobrom putu – da ono što tražite traži vas, piše na blogu "Sage Godness", prenosi Zadovoljna.rs.

Ovaj dan idealan je za manifestacije i dan je u kojem vizije mogu da postanu stvarnost. Velike su šanse da privučete ljubav iz snova, obilje novca i zdravlja.

Kad god vidite 111 ili 11:11, veruje se da vaši anđeli čuvari komuniciraju sa vama – 11. novembra ta veza je pojačana.

Manifestacija
Manifestacijafoto: Shutterstock

Veoma je važno da ispoštujete proces manifestovanja, koji uključuje jasnu definiciju želje i zbog čega želite da se ona ostvari. Provedite nekoliko minuta (11) u meditaciji da biste pronašli jasne razloge zašto želite ono što želite. To je moćan način da se osigura ostvarivanje želja.

Broj 11 predstavlja dvostruku prirodu prisutnu u univerzumu – svetlost i senku, muško i žensko, jin i jang. Razumljivo je da i naša duša ima svoje ogledalo, svoju blizanačku dušu. Univerzum osluškuje i govori. Ovi kanali su 11. novembra širom otvoreni.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs