3 HOROSKOPSKA ZNAKA OČEKUJE SREĆA U LJUBAVI DO KRAJA GODINE: Oni će se zaljubiti kao nikada do sada

U nastavku teksta saznajte da li vaš horoskopski znak očekuje sreća u ljubavi do kraja 2022. godine

Zanimljivosti
20:17h Autor:
3 HOROSKOPSKA ZNAKA OČEKUJE SREĆA U LJUBAVI DO KRAJA GODINE: Oni će se zaljubiti kao nikada do sada
3 horoskopska znaka koja očekuje sreća u ljubavi do kraja godine, Foto: Shutterstock

Ukoliko do sada niste imali sreće u ljubavi vrlo je moguće da ćete do kraja godine da ispunite sve ljubavne želje, ukoliko ste jedan od srećnika kojima zvezde pripremaju ljubavnu idilu od kraja godine.

U nastavku teksta saznajte koja tri horoskopska znaka očekuje prava ljubavna sreća do kraja 2022. godine.

Rak

Iako trenutno nisu zadovoljni ljubavnom situacijom, to će se uskoro promeniti. Već krajem ovog meseca primetiće da se prilike okreću u njihovu korist. Postaće zaigrani, zavodljivi i otvoreni za nova iskustva, a u novembru bi mogli da pronađu srodnu dušu. Osoba koja će ući u njihov život toliko će ih snažno privući da će brzo spustiti štit i prepustiti se strastima.

Škorpija

Ljubavni život trenutno im je prilično komplikovan, ali s početkom njihove vladavine 23.10. dolazi do pozitivnih pomaka. Do izražaja će doći njihov magnetizam i seksepil pa će biti neodoljivi. Otvaraju im se mnoge uzbudljive prilike, a kod njih će najveće šanse imati onaj ko uspe da im zagolica maštu. Novembar je sjajan za strastvene igrice, dok ih u decembru očekuje mnogo prilika za zabavu, piše Krstarica.

3 znaka će do kraja godine imati sreće u ljubavi
3 znaka će do kraja godine imati sreće u ljubavi foto: Shutterstock

Jarac

Jarci će biti popularniji nego inače. Primetiće da ih svuda prate pogledi, što će im u početku stvarati neprijatnost, ali brzo će se opustiti i početi da uživaju u pažnji. Odlično će se zabavljati većinu jeseni, ali za njih će sudbonosan biti decembar. Tada bi trebalo da upoznaju nekoga ko će imati sve kvalitete koje traže u partneru i s kim će ostvariti uzbudljivu vezu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs