život kao iz bajke

"PIŠU DA SAM RETARDIRAN, ALI MI ZAVIDE": Kako izgleda luksuzan život čuvenog MINI HABIBA kojeg su mnogi prozivali

Hasbula Magomedov je svoj nedostata pretvorio u veliku prednost

Lifestyle
17:09h Autor:
"PIŠU DA SAM RETARDIRAN, ALI MI ZAVIDE": Kako izgleda luksuzan život čuvenog MINI HABIBA kojeg su mnogi prozivali
Kako izgleda luksuzan život malog Hazbule?, Foto: Printscreen Instagram / hasbulla.hushetskiy

Ruski bloger i interent senzacija Hasbula Magomedov (19) zahvaljujuči smešnim objavama na svojim društvenima mrežama postao je enormno popularan, što mu je donelo i veliko bogatstvo. Iako zbog niskog rasta ljudi misle da je još dete, ovaj mladić je svoju "pet minuta slave" iskoristio na pravi način.

Naime, Hasbula pati od retskog genetskog poremećaja koji utiče na rast, zato je ostao jako nizak, zato neko ko ga vidi prvi put obično proceni da se radi o petogodišnjaku. Međutim, sebe ne gleda kao invalidom, jer nema nijednu drugu posledicu, a ističe i da je oduvek bio omiljen, te da se nije suočavao sa nekim neprijatnim situacijama.

-Ne smatram se invalidom. Samo ne rastem, to je sve. Kad hodam brzo, osećam se umorno. Drugi tinejdžeri sede kod kuće i pišu da sam retardiran. Ali mi zavide - rekao je Magomedov.

Ovaj 20-godišnjak odrađuje odličan posao i živi na 'visokoj nozi', a nedavno je potpisao milionski ugovor s UFC-om i navodno je plaćeniji od većine boraca. Hazbula zna uživati u luksuzu koji mu je pružen, često je na putovanjima koja mu sponzori plaćaju i za njega se izdvajaju ogromne cifre.

Privatni avioni, luksuzni automobili i hoteli samo su deo novog života momka iz Dagestana, koji je kao i velika većina momaka iz ove regije odrastao u teškom okruženju.

Habib Nurmagomedov veliki je prijatelj Hazbule, ćesto su zajedno i ekipa iz Dagestana ga vodi na borbe širom sveta. Habib veoma ceni svog sunarodnika i smatra da će postati milijarder.

-Mora da ode u SAD, tamo ga poznaju sve velike sportske zvezde i jako je popularan. Mora se preseliti na nekoliko godina i može postane milijarder. Ako ništa može postati barem milioner - rekao je Habib.

1 / 6 Foto: Profimedia

Ponuda nije nedostajalo, a Hazbula je došao poziv iz čuvene WWE federacije.

-WWE, rvanje, želi nekog poput njega. Spremni su da mu plate veliki novac da ga dovedu u ring. Hazbula je izuzetno popularan - istakao je Habib.

On je na kraju odabrao lakši način zarade, postao je promotor UFC-a, dolaziće i promovisaće velike događaje, a za to mu je najveća MMA organizacija sveta isplatila milione dolara. Tako ovaj Dagestanac može mirno nastaviti s luksuznim životom. Njegova popularnost širom sveta je ogromna i zahvaljujući tome je napunio džepove.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs