ASTROLOZI SU PROUČILI NATALNU KARTU NIKOLE TESLE: Bio je neverovatan GENIJE, a jedna zveda imala je poseban uticaj

U nastavku teksta saznajte šta je Nikola Tesla bio u horoskopu i kako je položaj planeta uticao na njegovu genijalnost

Zanimljivosti
19:45h Autor:
ASTROLOZI SU PROUČILI NATALNU KARTU NIKOLE TESLE: Bio je neverovatan GENIJE, a jedna zveda imala je poseban uticaj
Šta je Nikola Tesla bio u horoskopu?, Foto: Profimedia

Nikola Tesla bio je jedan od najplodnijih naučnika i pronalazača našeg vremena. Većina smatra da mnogi njegovi izumi još uvek nisu iskorišćeni u punom kapacitetu, a ascendent u biku sa Uranom i Plutonom napravile su Nikolu Teslu praktičnim genijom i jednim od specifičnih izumitelja, piše Astrolook.com.

Nikola Teska je rođen 10. jula 1856. godine. Mesec u konjunkciji sa Marsom u vagi su ga činili šarmantnim, privlačnim i društvenim.

Astoroli su izradili natalnu kartu Nikole Tesle
Astoroli su izradili natalnu kartu Nikole Teslefoto: Profimedia

Sunce i Venera u raku dali su mu ljubav i sentimentalna osećanja prema domu i porodičnom životu. To su emocionalni i neraspoloženi ljudi sa bogatom maštom. Saturn je takođe u raku, dodajući ton prirodne ozbiljnosti. Jupiter u ovnu je moralni izumitelj i pionir. To ga čini prirodnim istraživačem i daje dobre inventivne sposobnosti.

Uran u biku je tvrdoglav, senzualan i genije u fizičkim naukama. Neptun u ribama je jak u sopstvenom znaku, daje veliku osetljivost, psihičke sposobnosti i odlično pamćenje. Pluton u biku ukazuje na dubinu materije. Tesla je imao izuzetan osećaj sluha, vida i moć vizualizacije, veoma snažan. On je takođe imao neverovatnu sposobnost da vizualizuje predmete.

Najvažnije mesto u njegovom horoskopu je imao uticaj zvezde Sirius na Veneri i Suncu, najvažnijim planetama u horoskopu. Sirius se nalazi na 13-14 stepeni raka i najsjajnija je zvezda na nebu. Sirius je obožavana zvezda od svake drevne civilizacije. Ezoterički gledano, Sirius je Alfa i Omega, kontrolni centar, “majka” ljudske civilizacije odakle zrači inspiracija i evolucijski impulsi čovečanstva.

Najnapredniji naučnici imali su jak uticaj Siriusa u horoskopu, što im je omogućavalo povezivanje sa inspiracijom i duhovnom vibracijom iz kosmosa. Na isti način, kada je Nikola Tesla rođen, Sunce i Venera-vladari njegovog horoskopa i pokazivači njegovog sudbinskog puta, bili su usklađeni sa položajem Siriusa.

Nikola Tesla bio je Rak u horoskopu
Nikola Tesla bio je Rak u horoskopufoto: Profimedia

Ono što ga je učinilo izumiteljem i inženjerom, sem Siriusa, koji je mogao napraviti jedan specal u svim sferama kulture i postignuća, je bio njegov Mars-planeta inžinjeringa i logike. On je bio u konjukciji sa Ketu (južnim čvorom) u horoskopu, što pokazuje talente i darove, razvijene i stečene u prošlim inkarnacijama.

Tesla je radio na razvoju logike i inžinjerstva / izumitelj, veštine (Mars) u prošlom životu. Mars, jedna od njegovih planeta karijere (izračunat po drevnoj Jaimini tehnici) dali su mu ovu posebnu karijeru. Inače, u dvanaestoj kući, gde vladaju mašta, svi nevidljivi svetovi i dimenzije, bio je smešten Jupiter. Najplodnija planeta u horoskopu koja širi ovo područje, postala je izvor prirodnog talenta.

Nikola Tesla imao je odličan položaj planeta
Nikola Tesla imao je odličan položaj planetafoto: Profimedia

Jupiter u 12. kući je izvor mašte i povezanosti sa duhovnim svetovima. Takođe, ovaj genijalni izumitelj je praktikovao post i vegetarijanstvo. Nikola Tesla je umro u siromaštvu i bio je zaboravljen od sveta. Poslednje godine života su označeni četvrtom kućom.

Saturn, planeta gladi i ograničenja, nalazi se u raku, gde deluje veoma surovo i utiče na tešku starost. Četvrta kuća, takođe vlada zemljom rođenja i domom, a ovde je prisutan Saturnov uticaj odvojenosti, tako da je Nikola Tesla živeo većinu svog života daleko od kuće, u hotelima, gde je i umro, u velikoj usamljenosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs