Neverovatna fleksibilnost tela

Oborio rekord u limbo skejtingu: Šestogodišnji dečak prošao ispod 39 automobila na rolerima! (VIDEO)

Dečak je za 29 sekundi prošao ispod 39 aautomobila i čeka se da ga upišu u Ginisovu knjigu rekorda
Zanimljivosti
19:10h Autor:
Oborio rekord u limbo skejtingu: Šestogodišnji dečak prošao ispod 39 automobila na rolerima! (VIDEO)

Šestogodišnji Gagan Satiš iz Indije je za samo 29 sekundi prešao skoro 70 metara, sa licem samo desetak centimetara udaljenim od asfalta. On je na rolerima prošao ispod 39 automobila za redom i postao najomiljeniji ljubitelj limbo skejtinga, vrlo popularne discipline u Indiji.

Mali Gagan je postao slavan u svom rodnom gradu Bangaloreu, a inspirisao je i druge da počnu da se bave ovim ekstremnim sportom.

Kako jedan šestogodišnji Rus svira bubnjeve, pogledajte OVDE.

"Volim rolere i vozim ih od svoje treće godine. Moj sledeći cilj je da prođem ispod 100 automobila. Takođe, želim da idem na olimpijske igre" – kaže simpatični dečak.

Gagan nije primljen u lokalni klub jer je previše mlad, ali njegova majka, Hema Sariš, shvatila je da dete mora da nastavi sa treniranjem.

"Videli smo da je njegovo telo vrlo fleksibilno. Odlučili smo da mora pravilno da trenira. Uvek smo znali da će biti dobar. Nadam se da je ovo samo početak njegove sportske karijere" - rekla je Hema i dodala da se njen sin mnogo puta povredio, ali da nikada ne odustaje od svog sporta.

"Tokom limbo skejtinga pre nekoliko meseci čak je imao i posekotine na licu, jer je bio previše blizu tla. Krvario je, ali je nastavio dalje i zaustavio se tek kad je došao do kraja" - priča ponosna mama.

http://www.youtube.com/watch?v=7HEPRZuRWvc
Rajana Satiš nervozan presrećan što je uspeo.

"Jako smo srećni što imamo ovakvog sina, to je dar od Boga i mi smo zahvalni što mu je dao takav talent" - kaže Rajana.

Gagan je oborio rekord – najveća udaljenost u limbo skejtingu – u Indiji, a podvig tek treba da bude potvrđen u Ginisovoj knjizi rekorda.

Gagan ustaje u 5 ujutru i ide na trening. Tamo vežba po nekoliko sati, a zatim ide u školu. Kada se nastava završi, on ponovo vežba na ulici.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs