Eksperiment

Bizarno: Žena jede samo hranu za kućne ljubimce, da bi podigla svest o zdravoj ishrani

vlasnica prodavnice zdrave hrane za kućne ljubimce iz Vašingtona se na ovaj korak odlučila jer smatra da ako vlasnici budu vodili više računa o zdravoj ishrani ljubimaca, to isto će da učine i za svoj organizam
Zanimljivosti
04:50h
Bizarno: Žena jede samo hranu za kućne ljubimce, da bi podigla svest o zdravoj ishrani
Foto: Shutterstock

Doroti Hanter, vlasnica prodavnice zdrave hrane za kućne ljubimce iz Vašingtona, odlučila je da će mesec dana da jede samo hranu za kućne ljubimce. Ona je izjavila da je prvi put "gricnula" tu hranu kada nije stigla da ode na pauzu za ručak, pa je bila prijatno iznenađena ukusom i zdravim sastojcima od kojih je napravljena.

"Da, sastojci koji se nalaze u određenoj hrani za kućne ljubimce mogu da budu zdravi i slični sastojcima hrane koju ljudi svakodnevno konzumiraju. Međutim, konzumiranjem samo hrane za ljubimce, osoba može ozbiljno da naškodi svojim crevima jer te namirnice nisu namenjene ljudskoj ishrani", kaže dijetetičarka Džeklin London.

Hanter kaže da se na eksperiment odlučila kako bi podigla nivo svesti o zdravoj ishrani. Ona smatra da ako vlasnici budu vodili više računa o zdravoj ishrani ljubimaca, to isto će da učine i za svoj organizam.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs