Zanimljivo

Medeni mesec prema horoskopu: Vodeni znakovi bi na plažu, a vazdušni žele komfor

Saznajte kakav tip putovanja za medeni mesec žele znakovi Zodijaka i koje su njihove destinacije iz snova
Zanimljivosti
22:36h Autor:
Medeni mesec prema horoskopu: Vodeni znakovi bi na plažu, a vazdušni žele komfor
Foto: Shutterstock

Dok bi vatreni znakovi najviše voleli da na medeni mesec odu na adrenalinsko putovanje poput safarija, vazdušni rado biraju komfor i puno sadržaja, a vodeni žele uživanje na plaži.

Ovan, Lav, Strelac: Avantura

Pripadnicima vatrenih znakova avanturizam je u krvi, a spajanje adrenalina i ljubavne strasti ne može biti savršenije za medeni mesec. Safari, rafting, planinarenje ili bilo koju drugu aktivnost u prekrasnoj prirodi vide kao idealnu priliku za stvaranje doživotnih uspomena s partnerom. Pritom im nije važan samo komfor, koliko doživljaj i činjenica da su zajedno s partnerom. Idealne destinacije za njih su Kenija, Kambodža i Island.

Tajna uspešnog braka je da spavate goli. Opširnije pročitajte OVDE.

Bik, Devica, Jarac: Uživanje

Pripadnici zemljanih znakova na svom idealnom medenom mesecu bi najradije spojili sve ovozemaljske užitke i apsolutno uživali u hedonizmu. Zbog toga im nije toliko bitno da li je reč o egzotičnoj lokaciji, koliko im je važno da je ponuda vrhunska, da imaju dovoljno sadržaja za razgledanje, ali i ljubavno gnezdo u koje mogu da se povuku. Vinogradi Italije, šarmantna francuska sela ili američka Napa preporučljive su lokacije za njih.

Kako izgleda brak po zvezdama - ko je savršen suprug saznajte OVDE.

Rak, Škorpija, Ribe: Opuštanje

Sasvim prirodno, pripadnici vodenih znakova na medenom mesecu najviše teže opuštanju uz vodu. Prekrasna plaža, po mogućnosti na egzotičnoj lokaciji o kojoj su oduvek maštali, neobično ostrvo sa nepoznatim običajima, dani provedeni u kupaćem kostimu ili bez njega - za njih su sve što žele uz svoju bolju polovinu. Destinacije poput Sejšela, Kube, Maldiva ili Tajlanda za njih su lokacije iz snova.

Sreća nije u novcu - više želimo ljubav za ceo život nego povećanje plate. OVDE saznajte više o tome.

Blizanci, Vaga, Vodolija: Svega po malo

Za vazdušne znakove medeni mesec mora da bude beg od svakodnevice, ali ne sme da ih ograničava. Iako bi oni rado proveli sate na osamljenoj plaži, to bi im brzo dosadilo. Zato su za njih mnogo bolja putovanja evropskim zemljama ili drugim državama sa bogatom ponudom aktivnosti. Važno im je da mogu da iskuse puno toga - od pustolovine, dobre hrane, masaže do uživanja u dvoje. Idealne lokacije za njih su Amsterdam, London, Pariz, Njujork.

OVDE saznajte kakav tip supruge ćete biti - Anđelina Džoli, Viktorija Bekam ili Monika Beluči.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs