ŠOKANTNA PRIČA

SIPAO JOJ DROGU U PIĆE: Ispovest devojke koja je bila u kandžama opasnosti! Evo kako je izvukla živu glavu

Lili je na vreme primetila šta se dešava!

Zanimljivosti
Autor:
SIPAO JOJ DROGU U PIĆE: Ispovest devojke koja je bila u kandžama opasnosti! Evo kako je izvukla živu glavu
Foto: Shutterstock

Jedna devojka na svom Tviter nalogu, podelila je šokantnu ispovest. Priču je podelila kako bi drugim devojkama otvorila oči i kako ne bi sebe dovele u opasnost u kojoj se ona našla.

Naime, devojka po imenu Lili Povles, prilikom jednog noćnog izlaska primetila je nešto veoma čudno. Nepoznati muškarac pokušavao je da dođe do njenog pića kako bi joj ubacio nešto u čašu.

Primetivši šta se oko nje dešava, devojka je namerno pustila da se situacija odvija svojim tokom, kako bi videla šta će se desiti. U jednom trenutku devojka je primetila kako joj muškarac ubacuje nešto u čašu. Ona je situaciju okrenula u svoju korist, iskoristivši nepažnju muškarca koji joj je stavio tabletu u piće i svoje piće poturila upravo njemu.

alkohol, pijanstvo
foto: Shutterstock

Posle nekog vremena, Lili je pronašla momka kako leži u bari, bez svesti – prenosi Dejli Mejl.

Svoju priču objavila je na Tviteru i napisala:

– Pokušao je dva puta sinoć da mi uzme piće, a kasnije mi je ubacio nešto unutra. Zamenila sam naše čaše, a kada sam krenula, pronašla ga kako leži u bari ispred kluba. Hvala ti, ko god bio, draže mi je da si ti tako ležao nego ja – napisala je Lili.

Alkohol
foto: Profimedia

Ova objava izazvala je lavinu komentara, dok su je jedni optuživali da je sve izmislila, drugi su joj pružili podršku. Takođe, javile su se mnoge devojke koje su imale slično iskustvo.

– Mnogi muškarci ne veruju u ovu priču jer se njima to ne događa. Volela bih da iskuse samo jedan izlazak kao žena – glasio je jedan komentar.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs