želi da motiviše sve ljude koji su neobični po nečemu!

TEŠKO VOZI AUTO, JEDVA PRONALAZI ODEĆU I OBUĆU: OVA TINEJDŽERKA IMA NAJVEĆE NOGE NA SVETU! (FOTO + VIDEO)

Visoka 208, 28 cm, dok joj je desna noga dugačka 134, 4 centimetara, a leva 135,5.

Zanimljivosti
Autor:
TEŠKO VOZI AUTO, JEDVA PRONALAZI ODEĆU I OBUĆU: OVA TINEJDŽERKA IMA NAJVEĆE NOGE NA SVETU! (FOTO + VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Guinness World Records

Mejzi Karin, devetnaestogodišnja tinejdžerka iz Teksasa ima najduže noge na svetu! Ušla je i u Ginisovu knjgu rekorda, a sa trona je sklonila košarkašicu Ekaterinu Lisinu čije su noge dugačke 132.8 centimetara.

Prvi put je shvatila da ima noge duže od većine u 2018. godini kada nije mogla da pronađe par patika koji bi joj odgovarao. Kada je shvatila da se razlikuje od ostalih rešila je da se prijavi za Ginisov rekord i vrlo lako uspela da zauzem prvo mesto.

Priznala je da nekad teško prođe kroz vrata ili uđe u automobil, a ima i poteškoće sa pronalaskom odeće. S druge strane - u prednosti je kada igra odbojku ili košarku, a njene duge noge donele su joj i popularnost na društvenim mrežama.

Ova 19-godišnjakinja poručila je svim ljudima koji izgledaju drugačije da prigrle i prihvate svoje neobičnosti. Nada se će njen rekord inspirisati i druge visoke žene!

Jedan od njenih ciljeva je da postane najviši model na svetu.

- Mejzi je visoka 208 santimetara, tako da njene noge čine 60 posto njene visine! Ona je sada prilično popularna na društvenim mrežama i TikToku gde uživa u snimanju video snimaka koji ističu njen atribut zahvaljujući kome je oborila svedski rekord - rekao je portparol Ginisove knjige rekorda.

Nakon što je jedan od njenih video snimaka postao viralan, izjavila je da je iz šale rešila da se priključi OnlyFansu, sajtu poznatom po sadržajima uglavnom za odrasle.

- Pošto je moj video postao viralan, moja porodica me je ohrabrivala da javno govorim o svojoj visini i iskustvu. Kroz objave na društvenim mrežama sam naučila da zavolim i prihvatim sebe i želela sam da pokušam da pokažem da biti visok nije tako loše kao što ljudi misle - rekla je Mejsi.

Iako su svi u Mejsinoj familiji visoki, nijedan drugi član njene porodice nije ni približno kao ona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs