SAZNAJTE VIŠE

PRELEPA PRIRODA, NISU VAM POTREBNA NI KOLA: Ovo su najbolja mesta za piknik u Beogradu! (FOTO)

Živimo za vikende - bežimo na obližnje destinacije, tragamo za seoskim hotelima po Evropi i odmorom u prirodi, maštamo da posetimo dvorce i napravimo turu kroz jug Francuske. Lista želja je duga i šarenolika, a proleće traje tako kratko. Možemo dodatno da zakomplikujemo stvari, ali možemo i da ih pojednostavimo.

Zanimljivosti
Autor:
PRELEPA PRIRODA, NISU VAM POTREBNA NI KOLA: Ovo su najbolja mesta za piknik u Beogradu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Za boravak u prirodi ne moramo da prelazimo beskonačne kilometre i trošimo basnaslovne svote novca, nekada može biti dovoljno jedno ćebe, korpa sveže spremljene klope i temperatura iznad 20. podeoka. Otkrivamo vam najbolja mesta za piknik u Beogradu.

VELIKO RATNO OSTRVO

Veliko Ratno ostrvo je zaštitni znak prirode Beograda, zaštićeno prirodno dobro i prirodni rezervat sa bogatim biljnim svetom. Na ostrvo možete stići isključivo čamcem u čemu i leži dodatna čar. Imajte na umu da pojedine staze u zaštićenoj zoni nisu namenjene posetiocima.

KOŠUTNJAK

Može li savršenija nedelja od piknika ispod glomaznih krošnji na Košutnjaku? Produženi vikend je pred nama, vreme je za beg u prirodu.

BOJČINSKA ŠUMA

Bojčinska šuma je zeleni dragulj Beograda. Ova prirodna oaza sa poljem suncokreta i beskrajnim zelenim poljanama pozvaće vas da čak i prenoćite pod vedrim nebom.

ADA SAFARI

Ada je savršeno mesto za šetnju pokraj vode, trčanje, vožnju bajsa, pa i piknik. Ukoliko se upuštate u tu avanturu, predlažemo da se zavučete na Adu Safari po svoje parče mira.

PARK UŠĆE

Park Ušće raspolaže ogromnim zelenim prostranstvom i idealno je mesto da prostrete ćebe i otvorite bocu vina koju ćete ispijati iz plastičnih čaša. Život može biti tako jednostavan ponekad.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs