SREĆKOVIĆI

OVIH 5 SREĆNIKA KUPAĆE SE U PARAMA OVOG LETA: Bikovi konačno mogu da odahnu, a jedan znak mora da pripazi!

Za ovih 5 znakova Zodijaka, leto će biti čist hedonizam, jer će novca biti u izobilju

Zanimljivosti
Autor:
OVIH 5 SREĆNIKA KUPAĆE SE U PARAMA OVOG LETA: Bikovi konačno mogu da odahnu, a jedan znak mora da pripazi!
Foto: Shutterstock

Leto 2022. godine će da bude pogodno po novčanik za nekoliko znakova Zodijaka, dok će neki prilično da se pomuče da plate račune i prežive najtoplije mesece.

Novčane astro prognoze su i više nego povoljne za neke znakove zodijaka. Evo koji su to srećnici koji imaju odlične šanse, ne samo da leto prežive bez poteškoća, već i da drastično uvećaju svoju ušteđevinu:

Ovan

Predstavnici ovog horoskopskog znaka doživeće procvat na polju posla, svaki plan koji su imali, projekat koji su započeli, uspešno će privesti kraju, a na leto mogu da očekuju da će ubirati plodove svog rada. Drastično će uvećati prihode, što će im dati prostora da čak investiraju u nekretnine. Savet astrologa je da ne ulažu u pokretnu imovinu, kao na primer u kupovinu automobila, biće to bačen novac.

Bik

U poslednjim danima proleća i s početka leta 2022. godine Bik će neočekivano dobiti ogromnu sumu novca. Moguće je da da će naplatiti neki sporedni posao ili će novac doći preko igara na sreću, ali ako su štedeli za crne dane - Bikovi mogu da odahnu. Ne samo da će biti namireni do kraja godine, već i na duuže! Astrolozi savetuju i da deo novca daju u dobrotvorne svrhe, vratiće im se trostruko!

Blizanci

Blizanci su prethodnih godina naučili važnu lekciju, a to je da ne pozajmuljuju novac svakome ko ga od njih traži. Ova povlastica neka ostane rezervisana samo za najbliže prijatelje i rodbinu. Leta 2022. predstavnici ovog znaka ubiraće plodove mudrog ulaganja, možda će baš biti u pitanju pozajmica prijatelju koji je započeo neki posao. U svakom slučaju, ono što su dali, vratiće im se duplo. Savet astrologa je da pola ostave sa strane, "za crne dane", koji se mogu javiti krajem godine.

Škorpija

Znak koji često "kuburi" sa novcem bi ovog leta mogao da unovči svoj talenat! Bilo da je reč o slikanju, šivenju ili bilo kojim drugim manuelnim radovima, Škorpije doživljavaju procvat i praktično započinju novu karijeru. Astrolozi ih podstiču da se ne plaše da iskoriste svoje umeće, debelo će ga unovčiti. Ali, postoji i opasnost. Ne bi trebalo da ulaze u neki vid ortakluka, a ako već jesu u nekom poslovno-partnerskom odnosu, neka povedu računa oko detalja transakcija i ugovora.

Vodolija

Vodolijama će drugi pomoći da uvećaju prihode i steknu pozamašnu ušteđevinu. Ovaj horoskopski znak inače dobro barata finansijama, retko kad troši a da prethodno dobro ne razmisli, a sada im astrolozi savetuju da poslušaju savet pijatelja i prihvate njihovu pomoć u pokretanju sopstvenog biznisa. Višestruko će im se isplatiti, već krajem leta se steći pozamašnu svotu.

Dakle, srećnici, spremite se za toplo i bogato leto!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs