ASTRO PROGNOZA

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. APRIL: Vreme je da više mislite na sebe i svoje zdravlje!

Ovnovi uspešni na poslovnom planu, Lavovima je zdravlje na udaru, Ribe muku muče sa finansijama

Zanimljivosti
Autor:
DNEVNI HOROSKOP ZA 10. APRIL: Vreme je da više mislite na sebe i svoje zdravlje!
Foto: Adria Media TV

Ovan

Glavna tema ovog dana su finansije. Uspešno ćete se dogovoriti oko nekih dugovanja i uslediće neke uplate. Nesporazum s partnerom u vezi s nekim zajedničkim investicijama. Neko od vas će morati da popusti. Vreme je da više mislite na sebe i svoje zdravlje.

Bik

Međuljudski odnosi su se pogoršali i to vam može predstavljati glavni problem. Može doći do burne rasprave. Napetost može da dovede do verbalnih konflikata između vas i partnera. Pažljivo birajte reči. Mogući su problemi sa disajnim putevima, sinusima, plućima, moguća je prehlada, grip, a takođe je težakperiod i ako bolujete od astme.

Blizanci

Očekujte prepreke i zastoje u poslovanju. Budite obazrivi u rukovanju novcem i ne ulazite u rizične investicije. Planete vam pružaju podršku da otvorenim razgovorom prevaziđetestari problem u vezi sa partnerom. Tokom ove faze možete da budete skloni gojenju, pa je važno da povedete računa o ishrani.

Rak

Oni koji sarađuju sa inostranstvom mogu da očekuju uspeh, ali će pregovori biti teški i zahtevaće prilagođavanje. Razmirice mogu da pokrenu veći sukob između vas i partnera, a povod mogu biti sitnice. Mogući su i problemi sa grlom, upalama i infekcijama koje zahvataju grlo.

Lav

Reorganizacija poslovanja donesi promene u načinu rada, a moguće su i nove dužnosti koje ćete obavljati do daljnjeg. Partner može da priredi ljubomorne scene, a negativni komentari mogu biti povod za svađu. Očekuju vas problemi sa glavoboljom, nesvesticom, niskim pritiskom. Nepovoljan je period, ako imate probleme sa migrenom.

Devica

Problematična komunikacija na poslu može obeležiti dan. Neophodno je kompromisno rešenje. Nalazite se na ljubavnoj prekretnici. Oni koji su nezadovoljni, doneće radikalna rešenja po sistemu "sve ili ništa". Generalno ste malaksali, oslabljeni, mogući su i problemi zbog hroničnog umora. Proverite krvnu sliku.

Vaga

Manipulacije i spletke nekih vaših kolega mogu vas danas neprijatno iznenaditi. Tim povodom moguće su verbalne konfrontacije. Oprez! Partner je ozbiljno shvatio vaše primedbe na račun njegovog ponašanja. Problemi sa nervnim sistemom su naglašeni, kao i sa cirkulacijom, nogama, stopalima, zglobovima, ali i sa srcem.

Škorpija

Završetak rada na projektu obeležiće dan. Neophodno je da sva dugovanja izmirite na vreme, da ne bi došlo do komplikacija. Poznanstvo sa osobom u znaku Bika ili Vage može da se pretvori u ozbiljnu vezu. Mogli bi da budete skloni problemima sa kičmom, zubima, kostima.

Strelac

Poseban uspeh vas očekuje ako se bavite privatnim biznisom. Proširenje kruga saradnika i otvaranje nove perspektive. Načinite prvi korak ka osobi koja vam se već dugo dopada. Na pomolu je novi početak. Česta ukočenost vas prati kao i bolovi uleđima. Posavetujte se sa fizioterapeutom oko toga.

Jarac

Sa jedne strane dolazi neočekivani dobitak, ali ćete isto tako iznenada, imati izdatke. Budite oprezni! Pred vama je početak ljubavne avanture sa osobom u znaku Raka. Buran i uzbudljiv ljubavni period. U ovoj fazi možete da budete skloni gojenju, pa dodatno treba da vodite računa o svojoj ishrani.

Vodolija

Negativno naelektrisanje na poslu donose pogoršani međuljudski odnosi. Dan mogu obeležiti verbalni dueli. Vaša veza s partnerom prolazi kroz krizu poverenja. Sporno pitanje se mora rešavati bez odlaganja. Generalno ste snažni i energični. Međutim, treba da povedete računa o svojoj sklonosti ka porocima.

Ribe

Problematična finansijska situacija nastaje zbog zakašnjenja isplata. Pripremite rezervni plan! Poznanstvo sa osobom u znaku Device ili Raka pretvoriće se u nešto mnogo više od onoga što ste očekivali. Na polju zdravlja su mogući problemi vezani za šećer u krvi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs