Astrologija

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. APRIL: Postoji mogućnost da se zaljubite u pogrešnu osobu!

Gubitak kontrole poguban za Vagu, Lav drži sve konce u rukama, Blizanci skloni manipulaciji

Zanimljivosti
08:19h Autor:

Ovan

Uživate posebnu naklonost zvezda, pa će i rizične investicije i poslovni potezi da se ispostave kao uspešni. Dalje zbližavanje s partnerom može vas povesti u pravcu formalizacije odnosa. Očekuje vas razgovor o budućnosti. Kada je o zdravlju reč ne biste trebali da imate neke nove poteškoće ili probleme.

Bik

Pozitivan ishod pregovora doneće vam veliki uspeh na dugoročnom nivou. Prelazite granicu prijateljstva sa osobom koja vam se dopada, a koju ste viđali samo u nekom okruženju koje vam nije dopuštalo prvi korak. Puni ste pozitivne energije i osećate se sasvim dobro.

Blizanci

Dan može obeležiti potpisivanje važnog ugovora, a u pitanju može biti i neka dugoročna saradnja. Impulsivniji ste nego inače, pa se možete naći u iskušenju da bez razmišljanja uletite u uzbudljivu ljubavnu aferu. Kada je u pitanjuzdravlje mogući su hronični problemi sa leđima, kičmom, ali i sa vidom.

Rak

Imate tajne neprijatelje i postoji mogućnost da neko od njih pokušava da podrije i ugrozi vašu reputaciju. Kao da je između vas i partnera u isti mah i sve u redu, i zapravo ništa nije u redu. Ne potiskujte nezadovoljstvo. Ukoliko ste već imali neku promenu dioptrije moguće je da vam je potreban ponovni pregled.

Lav

Danas ćete postići velikii uspeh na poslu, posebno se oslonite na intuiciju koja je izuzetno izoštrena u ovom periodu. Nesuglasice u vezi s partnerom mogu obeležiti današnji dan. Neophodno je kompromisno rešenje. Na polju zdravlja su mogući problemi sa jetrom, žuči, bubrezima, šećerom.

Devica

Očekuje vas pozitivno rešenje nekog pravnog problema, kao i sređivanje neke komplikovane dokumentacije. Zablistaćete! Ne pridajite značaj negativnim komentarima partnera, jer su moguće neke rasprave i razmirice. Osetljivost pluća. Maksimalno vodite računa o sebi i ako primetite bilo kakve probleme- odmah kod lekara!

Vaga

Ukoliko planirate da podignete neki kredit, prvo se dobro raspitajte o svim detaljima koje vam banka nudi Gubitak kontrole nad emocijama može biti opasno po vas. Postoji mogućnost da se zaljubite u pogrešnu osobu. Mogući su problemi sa niskim pritiskom, pospanošću. Skloni ste i tegobama sa cirkulacijom, nogama i viškom vode u organizmu.

Škorpija

Ukoliko danas budete načinili mudar poslovni potez, postoji velika mogućnost da ćete sebi doneti finansijski uspeh na duge staze. Danas izbegavajte osetljive teme s partnerom, jer su mogući konflikti, nesporazumi. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa parnim organima- bubrezima, plućima, očima, ušima.

Strelac

Danas može da vam iskrsne neko važno poslovno putovanje ili možete imati važan poslovni sastanak na kojem ćete doneti izuzetno važne odluke. Očekuje vas izuzetno lep izlazak u društvo i lepi trenuci s partnerom. Očekujte probleme sa sa grlom, glasnim žicama i generalno osetljivim ždrelom.

Jarac

Kolega ili saradnik može da vas isprovocira na poslu. Bilo da je reč o zajedljivom komentaru ili kritici, poželjno je da ne obraćate pažnju. Očekuje vas naporan razgovor s partnerom, neophodan je kompromis. Jako ste osetljivi u ovom periodu i treba da budete jako oprezni.

Vodolija

Akcenat dana je na poslovnom sastanku. Ukoliko ste nezaposleni očekuje vas važan razgovor za posao. Ljubavni sastanak može da protekne u znaku zajedničkih dogovora o budućnosti. Moguće je kraće putovanje u dvoje. Povećajte unos vitamina, tečnosti i odmarajte što više jer vam je imunitet oslabljen.

Ribe

Negativna energija ovog perioda može se manifestovati u vidu zavidne konkurencije ili nekih kolega, svoje poslovne tajne i ciljeve nemojte nikome odavati. Ovaj dan obeležiće lepa atmosfera između vas i partnera. Na polju zdravlja vas očekuje sjajna situacija! Bićete veoma energični. Nema nikakvih problema kod vas.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs