Udati i slobodni

Kako udate žene vide svoje slobodne prijateljice: Pet najčešćih predrasuda!

Verovatno vam se već desilo da vaša udata prijateljica netragom nestane odmah posle venčanja i da je ne čujete danima. Ona će se žaliti da vi verovatno stalno izlazite pa ne želi da vas zamara svojim dosadnim bračnim životom
Zanimljivosti
23:56h Autor:
Kako udate žene vide svoje slobodne prijateljice: Pet najčešćih predrasuda!
Foto: Shutterstok

Kada se devojke udaju za svog dugogodišnjeg partnera odmah promene društvo, zanemare svoje dotadašnje drugarice zbog toga jer jednostavno imaju određene predrasude. Njihova obrazloženja su razna i ona se kreću od toga da nisu više zanimljive svojim slobodnim drugaricama, do toga da nemaju više ista interesovanja.

Predstavljamo vam pet predrasuda koje udate devojke imaju prema svojim slobodnim prijateljicama:

1. Provode se neprestano

Udate prijateljice misle da njihove slobodne drugarice svake subote veče provode na nekom od splavova i kada ih pozovu u nedelju ujutru obazrivo ih pitaju:"Da li sam te probudila?"

Kada čuju da su im prijateljice veče provele sklupčane na krevetu, gledajući neki stari film na TV, odmah usledi pitanje: "Da nisi slučajno bolesna?"

Majčinstvo je zarazno, pogledajte zašto u tekstu OVDE.

2. Imaju tonu slobodnog vremena i nikada ne mogu biti tako zauzeti kao venčani prijatelji

Žene koje su u braku, planove za kafu u gradu sa svojom neudatom prijateljicom uvek određuju prema sebi, misleći da će ona u svakom momentu moći da "skokne" na jedno dva sata razgovora. I kada isplaniraju tu dugoočekivanu kafu, često je otkažu u poslednjem momentu jer "nemaju vremena", ne obazirući se na to šta su njihove slobodne prijateljice planirale za taj dan.

3. Slobodne devojke su očajne što su same i stalno tragaju za muškarcem za koga bi se udale

Život bez partnera jeste po nekada usamljen, ali ne toliko da pristanete na život sa bilo kojim muškarcem samo što ne znate kako same sebi da ispunite slobodne dane. Drugarice koje su u braku stalno će svoje singl prijateljice zvati na zabave i sedeljke gde će ih upoznavati sa nekim muškarcima sa kojima one nikada u životu ne bi ni sele u autobus a kamo li izašle u bioskop sa njim!

Prave prijateljice se uvek poznaju, a pogledajte u tekstu OVDE kako izgledaju prave prijateljice.

4. Zabavljanje je lako i uzbudljivo

Ovakav zaključak mogu da donesu samo udate osobe! Nekim čudom su zaboravili kako je to bilo kada su izlazili na dogovorene sastanke sa potpunim strancima, kada im se neki muškarac danima nije javljao na telefon ili kada su mesecima bile u "sušnom periodu" bez bilo kojeg momka na vidiku.

Čudne stvari koje rade samo prijateljice, više možete naći OVDE.

5. Žele da se druže samo sa slobodnim ljudima

Ljudi vole da se druže sa ostalim ljudima, i retko ko će napraviti razliku na nivou "slobodne i udate žene". Ograničavati sebe na druženje samo sa udatim ili samo sa slobodnim drugaricama je potpuna ludost i to niko ne bi trebao da predpostavi da će biti izbor njihovih drugarica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs