Istraživanje

Nestašne mlade: Veče pre venčanja provele bi sa poznatim frajerom, bivšim dečkom, ali i kumom!

Čak 44 odsto budućih mladi je izjavilo da bi dan pre venčanja bile spremne da se upuste u avanturu sa omiljenim poznatim muškarcem, a 5 odsto njih upustilo bi se u avanturu sa venčanim kumom
Wedding
13:08h Autor:
Nestašne mlade: Veče pre venčanja provele bi sa poznatim frajerom, bivšim dečkom, ali i kumom!
Foto: Thinkstock

Od 500 verenih i nedavno udatih žena, njih 44 odsto ne bi odbile ponudu omiljenog poznatog frajera da s njim provedu vruću noć pre venčanja, pokazalo je istraživanje koje je sproveo lanac prodavnica David's Bridal.

Kojih 14 stvari čekaju svaku mladu prilikom pripreme venčanja pročitajte OVDE.

Međutim, nisu samo Čening Tatum, Bred Pit i ostali pretnja mladoženjama i muževima. Naime, 17 odsto ispitanica je izjavilo da bi poslednju avanturu pre braka imalo i sa bivšim dečkom, dok bi se 5 odsto njih upustilo u aferu sa venčanim kumom.

Ostala otkrića, koja nisu previše senzacionalna kao gore navedena, podrazumevaju činjenicu da tradicija i te kako pada u vodu kod današnjih mladi: 72 odsto njih podržava seks pre braka, 38 odsto njih nema problema s rađanjem dece pre izricanja "sudbonosnog da", a 56 odsto bi kupilo sa partnerom zajedničku nekretninu. Jedini izuzetak, po tom pitanju, je u vezi sa uzimanjem muževljevog prezimena. Za 71 odsto njih ne postoji druga opcija, dok će 17 odsto žena koje se udaju da zadrže i svoje prezime, uz partnerovo.

Mlade ceo život maštaju o svom venčanju, a onda nisu zadovoljne kako je sve prošlo. Više o tome saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs