ASTRO PROGNOZA

ZA OVA 2 ZNAKA 2022. GODINA ĆE BITI PAKLENA: Sve im kreće nizbrdo, naredni period im donosi samo nevolje!

Na svakom korku će nailaziti na prepreke, probleme i izazove

Zanimljivosti
11:01h Autor:
ZA OVA 2 ZNAKA 2022. GODINA ĆE BITI PAKLENA: Sve im kreće nizbrdo, naredni period im donosi samo nevolje!
Foto: Shutterstock

2022. godina biće godina velikih promena. Ona je specifična iz više razloga, a naročito jer je krase tri dvojke. Ovaj niz ima posebno značenje i moć, kažu numerolozi.

Broj 2 označava dualnost, ravnotežu i prilagodljivost, veru i poverenje, saradnju i diplomatiju. Broj takođe predstavlja ljubav, porodicu i partnerstvo.

Međutim, za ova 2 znaka ipak neće biti tako dobra. Oni će se suočiti s velikim izazovima i preprekama ove godine. Dobra veste je da će, ukoliko ulože malo truda i napora, iz svega izaći kao pobednici.

Vaga

Nailazićete na probleme gde god se okrenete. Mnogi će pogrešno tumačiti vaše reči pa ćete često ulaziti u rasprave i sukobe. Međutim, to će vas naučiti kako da se izborite za sebe i kažete NE.

2022. je godina istine i iskazivanja potisnutih emocija. Iako su Vage sklone skrivanju osećanja iza maske, ova godina će ih naterati da izađu iz zone komfora i suočese sa svim problemima.

Iako će sve ovo delovti zastrašujuće za vas, sva ova iskustva će vam pomoći da 2023. godine bude uspešnija i bolja.

Što se ljubavi tiče, očekujte turbulentan period. Biće puno svađa, razočaranja i nesuglasica. Krajem godine ipak dolazi do smirivanja situacije i nekoliko zanimljivih poznanstava.

Vodolija

2022. godinu iskoristite za skupljanje energije i snage. Vežbajte, meditirajte, okružite se pozitivnim ljudima i mislima. Ovo nije povoljan period za započinjanje novih stvari i poslova, najbolje je sačekati 2023. godini, kažu astrolozi.

Na tekuću godinu gledajte kao na period priprema koje će vam pomoći da zablistate punim sjajem u narednoj.

(Stil.kurir.rs)

Za Vodolije je 2022. godina prihvatanja. Bićete sprečeni da ostvarite planove u koje investirali puno vremena i emocija. Prvo ćete reagovati iz emocija, ali onda kada prihvatite da je to neminovnost čeka vas samo napredak.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs