ASTRO PROGNOZA

ZA OVA 3 ZNAKA POČINJE PERIOD LUDAČKE SREĆE: Sve do 2025. godine sreća će ih pratiti u stopu!

Ostvariće baš sve što zamisle

Zanimljivosti
Autor:
ZA OVA 3 ZNAKA POČINJE PERIOD LUDAČKE SREĆE: Sve do 2025. godine sreća će ih pratiti u stopu!
Foto: Shuterstock

Položaj zvezda i planeta će u naredne 3 godine ići na ruku ovim znakovima. Pred njima je period u kojem će sa lakoćom postizati zacrtane ciljeve. Uz malo truda njihov život će postati baš onakav kakvim su ga zamišljali.

Ukoliko spadate u ovu grupu pravi ste srećnici:

BIK

Najviše uspeha Bikovi će imati na polju ljubavi. Oni slobodni će upoznati osobu koja će ih zaintrigirati, a ispostaviće se da je to osoba sa kojom žele da provedu ostatak života. Oni zauzeti ulaze u jedan miran period u kojem će vladati ljubav, mir i sloga sa partnerom. Takođe, i na poslovnom planu će vam cvetat i ruže. U naredne 3 godine idealan je period da zpočnete biznis o kojem već dugo razmišljate.

LAV

Novac će se prosto lepiti za Lavove u naredne 3 godine. Vaš rad i trud će konačno biti primećen i možete očekivati povišicu. Sve što započnete dobro će vam ići. Osetićete nalet kreativnosti koji će pozitivno uticati na sve sfere njihovog života. U sledeće 3 godine biće nezaustavljivi, pa bi to trebalo maksimalno da iskoriste.

Devojka, Sreća, žena se smeje, Osmeh, žena, Džemper
foto: Shutterstock

DEVICA

Ne gubite vreme u naredne 3 godine – učite nove jezike, putujte, čitajte, usavršite nove veštine. Pred vama je period koji treba maksimalo iskoristiti. Svi će vam se diviti i zavideti, a za to će imati dobre razloge. Plenićete dobrim izgledom, pozitivnom energijom i rapoloženjem. Lako ćete savladavati sve prepreke.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs