Neverovatno

EVO ŠTA SVE MOŽE ŽENA SA NAJVEĆIM USTIMA NA SVETU: Šokiraće vas kad vidite OVO! I ne, ovo nije fotomontaža! (VIDEO)

Da li je ovo moguće?

Zanimljivosti
Autor:
EVO ŠTA SVE MOŽE ŽENA SA NAJVEĆIM USTIMA NA SVETU: Šokiraće vas kad vidite OVO! I ne, ovo nije fotomontaža! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube/ Guinness World Records

Samanta Ramsdel službeno je upisana u Ginisovu knjigu rekorda kao vlasnica najvećih usta na svetu.

Samanta je iz Amerike i pre su he maltretirali zbog velikih usta, a sada je na njih ponosna.

"To je tvoja supermoć. To je stvar koja te čini posebnim i drugačijim od svih", kaže Samanta koja je skupila impresivnih 1,7 miliona obožavatelja na jutjubu, zahvaljujući snimcima na kojima veliki broj namirnica stavlja u usta.

Njen video na TikToku postao je viralan nakon što je objavljivala video kako stavlja tri krofne u usta. Zahvaljujući svojim neobično velikim ustima, službeno nosi titulu žene sa najvećim ustima na svetu te je upisana u Ginisovu knjigu rekorda. "Imati 31 godinu i imati rekord za nešto što me pre činilo tako nesigurnom, nešto što sam pokušavala da ne primećujem je super jer je to sad jedna od najvažnijih, najboljih stvari o meni", objasnila je Samanta, koja radi kao medicinski prodajni predstavnik.

"Kad bih imala savet za svakoga ko ima neki veliki deo tela ili nešto stvarno jedinstveno, a želi ući u Ginisovu knjigu rekorda, rekla bih da to učini! Učini to ponosno i učini to svojim najvećim bogatstvom. To je tvoja supermoć. To je stvar koja te čini posebnim i drugačijim od svih ostalih koji hodaju okolo", priča Samanta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs