Muž po meri

Nađite sebi muža u nekoj od stranih zemalja: Uverite se kakvi su!

Životnog partnera je veoma teško naći, za to izađite iz naše države i proverite kakvi su muževi u Argentini, Brazilu, Finskoj
Zanimljivosti
00:20h Autor:
Nađite sebi muža u nekoj od stranih zemalja: Uverite se kakvi su!
Foto: Thinkstock

Činjenica je da ćete ovo leto putovati, a još i ako ste same onda obratite pažnju u koje zemlje idete, fokusirajte se na muške meštane i nađite sebi muža po meri. Mi vam dobosimo podatke kakvi su muževi u pojedinim zemljama.

Finska

"Finkinje su emancipovane i muškarci ih doživljavaju kao sebi jednake. Plate su zajedničke, kao i poslovi u kući. Iako nisu romantični, latino ljubavnici sa najslađim rečima, kada kažu nešto slatko (jednom godišnje), žene znaju da to stvarno i misle", Džana Falk.

Švedska

"Švedski muškarci su najliberalniji na svetu. Oni rado kuvaju ručak za ženu koja naporno radi i uzimaju porodiljsko bolovanje kada dođu deca. Nisu mačo i nije im potrebno da se konstantno dokazuju. Rado dopuštaju damama da donose odluke u vezi. Ako je devojka imala mnogo seksualnih partnera, neće imati predrasude", Maja Person.

Brazil

"Nemojte se iznenaditi ako vidite Brazilca kako čita "Kosmo" zajedno sa svojom devojkom! Naši muškarci nisu skloni kompromisima u vezi, ali poštuju odluke svojih partnera. Daleko od toga da su zadrti", Kristina Kardoso.

Holandija

"Naši muškarci će uraditi sve kako bi devojka uživala. Trudiće se da svojoj devojci priušte i orgazam i pomognu joj u kućnim poslovima. Svi Holanđani, čak i oni najmlađi, znaju da peru, kuvaju, peglaju i da promene pelene!", Klaudija Stratmans.

Grčka

"Grci su veoma dobri ljubavnici. Radi su da zadovolje svoju devojku i vežbaju za to. Iskreni su prema partnerkama i ništa ne ostavljaju pod velom tajne", Nasia Bita.

Španija

"Španci konstantno flertuju sa svojim devojkama (i drugim devojkama, ali je to sada već druga priča). Vole svoju porodicu i prijatelje do smrti. Veoma nam znači kada na nama primete seksi suknju ili novu frizuru", Čus.

Kina

"Kad se ožene, pomažu u kuvanju i čišćenju. Veoma su ozbiljni po pitanju veza, ponekad čak i konzervativni. Ne uzdržavaju se od toga da pričaju o planovima za budućnost. Osećaju se veoma odgovornima za svoju devojku", Džejn Vang.

Argentina

"Argentina je miks imigranata iz Italije, Španije, Nemačke, Rusije, Francuske, Sirije... I sve te kombinacije dale su odlične rezultate! Argentinci su ljubavnici kao Italijani, govore španski, vole pivo, elegantni su, posesivni, romantični i ljubomorni. Znaju šta želiš da čuješ i daće ti najlepše komplimente i sve to dok te gledaju pravo u oči. Misle da su najbolji i tako se i ponašaju. Lažovi? Pomalo. Seksi? Uh, svakako!". Marija Hose Grilo.

Izrael

"Najbolja stvar kod Izraelaca je što su dovoljno džentlmeni da plate na prvom sastanku, ali razumeju da smo mi devojke kojima je potrebna nezavisnost i puštaju nas da platimo na trećem sastanku. Nažalost, Izraelci su veoma dlakavi muškarci, ali su dovoljno brižljivi da idu na depilaciju. Hvala bogu na tome! Veoma su otvoreni i odmah ti kažu da im se sviđaš", Tali Gotileb

Mađarska

"Mađari su mahom inteligentni, pa svoje devojke zavode pameću. Sa njima ćete uvek pričati o nečemu zanimljivom. Devojka može da ih zadivi kuvanjem, a oni su veliki poznavaoci vina", Džulija Lami

Latinska Amerika

"Latinoamerikanci izuzetno brinu o svom izgledu pa vežbaju kako bi ostali u formi, vole da se lepo obuku i da lepo mirišu. Kada je seks u pitanju, vrlo su intenzivni, žele da zadovolje svoju devojku u svakom mogućem smislu. Naši momci su svuda u svetu poznati kao dobri plesači, imaju osećaj za ritam i tu sposobnost koriste i u krevetu. Vole umetnost, odlazak na koncerte, izložbe, u bioskop i pozorište. Imaju odličan smisao za humor. Gotovo su savršeni", Rita Kedeno.

A gde žive najlepši muškarci pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs