SAZNAJTE VIŠE

KAKVA NAS ENERGIJA ČEKA OVE GODINE: Šta numerologija kaže o broju 2022?

Na početku svake godine pitamo se šta će nam ona sve doneti i tada se koristimo raznim mehanizmima kako bismo to „predvideli“ ili makar pogađali. Jedan od načina za to je i korišćenjem numerologije za procenu godine na osnovu njenog broja.

Zanimljivosti
Autor:
KAKVA NAS ENERGIJA ČEKA OVE GODINE: Šta numerologija kaže o broju 2022?
Foto: Shutterstock

Šta je tačno u pitanju. Po zapadnjačkoj numerologiji, svaka godina ima univerzalni broj koji pruža uvid u to šta će ona doneti, ili makar kakva će biti. Ovaj broj se lako dobija – potrebno je samo sabrati sve brojeve iz same godine i potom, ukoliko je potrebno, zaokružiti to na brojke od 1 do 9. Na primer, kod godine 1999, to je 1+9+9+9=28, što dalje ide u 2+8=10, odnosno 1+0=1.

Na primeru 2022. godine to je daleko jednostavnije: 2+0+2+2=6. Broj 6 u numerologiji označava balans, kuću, zdravlje, karmu, ljubav, uspeh i uslužnost. To je energija koja se povezuje sa disciplinom, postavljanjem granica, ali i humanitarizmom. Možda neće svako pronaći sebe u njima, ali probajte da se sa ovim principima povežete na ličnom nivou i vidite kako mogu da imaju veze sa vama.

Konkretni primeri afirmacija u vezi sa ovim pojmovima bili bi – kako možete da pronađete balans u svom životu, da li na neki način možete da budete na usluzi zajednici ili makar ljudima oko sebe, kao i da li možete da produbite ljubav prema sebi radi boljeg zdravlja. Razmislite o tome kako se ove teme uklapaju u vaše planove i koliko su vam ta pitanja važna u životu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs