astro prognoza

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JANUAR: Čuvajte se prehlade!

Bikovi preuzimaju inicijativu u ljubavi, Devicu čeka iznenađenje.

Zanimljivosti
10:23h Autor:
DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JANUAR: Čuvajte se prehlade!
Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Ovnovi dočekuju kraj prve radne sedmice u ovoj godini zadovoljni postignutim rezultatima.

Ljubav: Ovo je vaš dan stoga se očekuje da sve ljubavne konce držite pod kontrolom.

Zdravlje: Mogući kardiovaskularni problemi.

Bik

Posao: Dobra i pozitivna energija daje tipičnim Bikovima odličnu predispoziciju da mirno, bez većih trzavica završe sve započete profesionalne obaveze.

Ljubav: Ovaj dan je veoma povoljan da preuzmete inicijativu i razrešite eventualne nedoumice koje imate prema dragoj osobi.

Zdravlje: Mogući respiratorni problemi.

Blizanci

Posao: Solidan spoj dobre energije i radnog elana daju osobama rođenim u znaku Raka lepe izglede da kraj radne sedmice dočekaju zadovoljni postignutim na poslovnom planu.

Ljubav: Više pažnje i strpljenja koristiće i vama i drugoj strani pa bi bilo dobro da se potrudite i ne kvarite danas raspoloženje nebitnim detaljima.

Zdravlje: Nema značajnijih upozorenja.

Rak

Posao: Visok novo radne energije pratiće Rakove ovog petka, pa slobodno možemo reći da vas ne očekuju nikakve nepremostive prepreke na profesionalnom putu.

Ljubav: Dobar deo svoje pozitivne energije valjalo bi iskoristiti i na neka lepa ljubavna dešavanja, na obostrano zadovoljstvo.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Lav

Posao: Osnovne i najvažnije poslovne ciljeve tipični Lavovi danas mogu ostvariti bez većih problema. Malo nervoze može doneti verbalni nesporazum sa nekim od bliskih saradnika.

Ljubav: Najbolje znate šta su vam prioriteti stoga uskladite svoje ponašanje i okrenite se njima prvenstveno.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Devica

Posao: Odličan radni dan mogle bi da imaju Device koje se bave poslovima organizacije i komunikacije, i na taj način na zadovoljavajući način okončaju ovu prvu radnu sedmicu u novoj godini.

Ljubav: Nije isključeno da doživite veoma prijatno iznenađenje od osobe koja već izvesno vreme zavređuje vašu pažnju.

Zdravlje: Osim napetosti nema značajnijih upozorenja.

Vaga

Posao: Promenljiva atmosfera i radni elan pratiće Vage tokom većeg dela ovog petka. Posebnu pažnju valja posvetiti proveri zaostalih obaveza, papirologiji.

Ljubav: Fokusirajte se ka onome šta želite u budućnosti, pravite zajedničke planove i uživajte pre svega sa svojom voljenom osobom.

Zdravlje: Moguća osetljivost respiratornog sistema.

Škorpija

Posao: Nastavlja se period pojačanog profesionalnog angažovanja za tipične Škorpije i ovog petka. Nastavite u svom dobrom ritmu.

Ljubav: Nije loš da da se posvetite uživanju u nekoj od zajedničkih aktivnosti sa osobom koju volite, prijalo bi vam opuštanje.

Zdravlje: Osim umora nema značajnijih upozorenja.

Strelac

Posao: Nastavlja se povoljan period za realizaciju započetih projekata, novih ideja, a ovaj dan biste mogli i velikodušno pomoći nekom od saradnika.

Ljubav: Potrudite se da ne zanemarite osećanja druge strane, dovoljno je da se posvetite sa malo više pažnje za početak.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Veoma je važno da se maksimalno dobro organizujete i na ekonomičan način trošite energiju, kako biste se mogli na vreme izboriti sa brojnim izazovima vezanih pre svega za razne dogovore i pregovore koji su u toku.

Ljubav: Vrlo lep dan očekuje vas na ljubavnom planu uz moguće prijatno iznenađenje od drage osobe.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vodolija

Posao: Tokom većeg dela dana predstavnike Vodolija očekuje više sitnih prepreka prvenstveno tehničke prirode, na putu ka zacrtanim profesionalnim ciljevima. Ipak razloga za brigu nema.

Ljubav: Raspoloženje i energija će biti na visokom nivou, tako da je realno očekivati i neki poseban entuzijazam u sferi partnerskih odnosa. Uživajte.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Ribe

Posao: Nastavlja se povoljan period za realizaciju započetih projekata i novih ideja, a ovaj dan biste mogli i velikodušno pomoći nekom od saradnika.

Ljubav: Pozicije partnerskih odnosa trebalo bi da ostanu manje-više slične jučerašnjim.

Zdravlje: Odlično.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs